WordPress hjemmeside

Fremtiden ligger i zero code hjemmesider

Hos Createrz tror vi på, at fremtiden ligger i zero-code hjemmesider, hvor du som kunde selv har mulighed for at kunne gå ind og ændre på væsentlige ting, når tiden kræver det. Det betyder med andre ord, at du selv nemt, enkelt og hurtigt kan ændre i eksempelvis billeder og tekst, gøre sektioner usynlige og ændre i din SEO struktur.

Nemt, enkelt og hurtigt.

wordpress hjemmeside

WordPress er den absolut bedste løsning for stort set alle virksomheder

Hurtig

Vi kan forvandle et custom Adobe XD design til en rigtig hjemmeside på omkring 2 uger.

Fleksibel

Du kan på få sekunder ændre i dit design, tekst eller billeder - uden at skulle kode!

Store muligheder

Vi kan skabe 99% af alt, du skal bruge til din hjemmeside uden at skulle kode det fra bunden.

Customizable

Har du en eksisterende udvikler eller kan du selv udvikle lidt, kan du hurtigt og nemt selv tilføje din kode til den eksisterende.

Google venlig

Med udgangspunkt i verdens største og mest anvendte CMS system, kan du hurtigt, nemt og enkelt gøre din hjemmeside mere SEO venlig.

Vi bygger udelukkende i WordPress

Når vi udelukkende bruger WordPress til at bygge hjemmesider, så betyder det også, at vi med tiden har fået bygget en hel masse forskellige hjemmesider. Vi ser aldrig begrænsninger - kun muligheder. Derfor kan du trygt overlade din nye hjemmeside i hænderne på os og være sikker på, at du får præcist det, du ønsker.

Selvom du aldrig selv har brugt WordPress, behøver du ikke bekymre dig om, hvordan man bruger det. Vi sender dig nemlig efterfølgende guides til, hvordan du selv kan ændre i DIN hjemmeside.

Sådan foregår processen

Du sender os alle de billeder, som vi skal bruge, og så uploader vi dem. Vi sikrer selvfølgelig, at alle billeder bliver optimized og derved kan performe bedst muligt.

Når vi har uploadet alle billederne, begynder vi på udviklingen. Vi udvikler først fra 1280px og op og sikrer, at det hele er pixel perfekt!

Når det hele er pixel perfekt, så starter optimeringen mod tablet og mobil. Her sikrer vi, at hjemmesiden kan tilgås uden nogle problemer, og dermed sikres du de helt optimale forhold.

Skal der tilknyttes noget dynamisk content, så sikrer vi, at dette fungerer og tilknytter dit CRM system dertil.

Når det hele er på plads, starter vi en fejlretning og sikrer, at det hele fungerer som det skal - på alle størrelser skærme og i alle browsers.

Nu er hjemmesiden klar, og du er vil herefter få den overdraget. Når den er overdraget, sætter vi dig ind i, hvordan den fungerer og sikrer os, at du kan bruge den uden problemer.