WordPress Hjemmesider

Få en prisvenlig hjemmeside, der passer til din forretning og som kan være med til at skabe flere leads, salg og vækst. Vi bygger den i verdens bedste CMS system, nemlig WordPress og du vil efterfølgende få videoer, der guider dig igennem hvordan du selv kan udskifte tekst og billeder, når du vil det.

Komplet WordPress hjemmeside

Står du og mangler en ny hjemmeside, som kan være med til at hjælpe dig med den online rejse, som din virksomhed står overfor eller vil du bare gerne have flyttet eller redesignet din gamle hjemmeside? Uanset, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos Createrz er vi et dedikeret WordPress bureau og det betyder, at vi i 99% af alle tilfælde arbejder i WordPress og faktisk godt tør sige, at det er vi ret så dygtige til.

Vi udarbejder en hjemmeside der passer til din forretning og som kan skaleres nemt og enkelt, hvis du får behov for det. Vi bygger kun skræddersyet hjemmesider, til prisvenlige priser og du slipper derfor for et tema som alle dine konkurrenter også bruger.

Når du køber en WordPress hjemmeside, så kan du være sikker på at den er:
  • Skræddersyet efter dit behov
  • Hurtig færdig og gennemtestet
  • Fri for trælse overraskelser rent prismæssigt
  • SEO optimeret, så du får hurtigere gode placeringer
  • Hastighedsoptimeret (intet er værre end en langsom hjemmeside)
  • Klar til at gå online, når du ønsker det
stefan createrz 1

WordPress CMS

WordPress er verden bedste og mest anervendte CMS system. Vi bygger også alle vores billige hjemmesider i WordPress.

Skræddersyet design

Ingen temaer, ingen prebuilt templates eller andet kedeligt. Vi skræddersyer vores design efter din smag og sikre at den passer til din virksomhed.

Google venlig

Vi sørger selvfølgelig altid for at din kommende WordPress hjemmeside vil kunne klare sig godt på Google. Vi optimerer den fra top til tå, så du hurtigt kan få gode placeringer.

Alt hvad du skal bruge

Uanset om du er behandler og har brug for et booking system eller om du er konsulent og skal kunne få henvendelser, så sørger vi for du får det du skal bruge.

Fremtidssikret hjemmeside, skabt i verdens bedste CMS system

Vi har mange års erfaring med arbejdet både i WordPress, design og det at sikre vores kunder de absolut bedste løsninger. Derfor er vi heller ikke bange for at love dig, at du altid er i sikre hænder hos os. Ønsker du en flot, moderne, frisk og sikker hjemmeside, der kan bringe din forretning frem enten lokalt, nationalt eller internationalt, så ved vi hvad der skal til. Du får ikke bare en hjemmeside, men en digital butik til hele verden, når du handler hjemmeside hos os.

Createrz nyhedsbrev!

Tips & Tricks til bedre placeringer på Google

Vi hjælper dig med hvad du har brug for

Vi kender efterhånden de fleste branchers behov og ved hvordan vi kan imødekomme det. Derfor hjælper vi dig også igang med lige præcis det din branche har brug for og ligepræcis det din virksomhed kræver.

Opsætning og konfigurering af SEO plugin

Booking system til at tage imod online bookinger

Få flere henvendelser med en kontaktformular

Prisberegner der passer til din forretning

Management system hvis du har mange ansatte

Flere sprog, hvis du har en forretning i flere lande

WooCommerce for muligheden for at kunne sælge online

Tracking system så dine kunder kan følge deres ordre

Andet? Så hjælper vi dig også gerne med det!

RELATERET PRODUKTER

Vi udfordre standard webløsninger med kreativitet

Webshop

Få en ny optimeret webshop

SEO

Data drevet SEO der skaber resultater​