Et 360° digitalt bureau i Nykøbing Mors der skaber digitale løsninger

Createrz er et dedikeret webbureau med base i Aalborg. Vores fornemmeste opgave er, at hjælpe lokale virksomheder med at skabe den hjemmeside, som vores kunder drømmer om og som kan skabe flere leads, salg og vækst

Som et 360° digitalt bureau, arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at definere, designe og udvikle morgendagens brugeroplevelse, design og marketings resultater, der gør vores kunder til markedsledere.

dribble
Vi har modtager priser for vores innovative design
upwork
Kåret til et af de bedste teams at arbejde med
clutch
Vores kunder omtaler os så positivt, vi får priser for det

Vi laver hjemmesider fra bunden & med hjertet ❤️

Vi vælger kreativitet og design, over process og skyer ingen midler for at nå i mål med vores ambitioner. Vi tror ikke på, at drømme ikke kan udleves via kreativt design og vi er klar til at gøre vores ambitioner, til din virkelighed

textera casen
webshop case

Forøg dine salg online med en custom webshop

Vi hjælper vores kunder med at få moderne, unikke og flotte, salgsoptimeret webshops der gør det let at sælge sine produkter

Vi kan hjælpe med:

Klar til at starte en online rejse?

Vi hjælper dig godt fra start

At være tilstede online er ikke blot vigtigt - det ved alle - men det er også om hvordan du er. Hos Createrz hjælper vi dig både med at være online - men også på den rigtige måde. Vi sammensætter din forretning og dine idéer til menneske-centrerede digitale løsninger. Kreative løsninger der får dig og din forretning til at have bedre udgangspunkt når der skal appelleres til nye kunder

Createrz er et digitalt webbureau der har års erfaring med at bygge indbydende, moderne og brugervenlige hjemmesider. I samarbejde med dig, sikre vi gerne de nye rammer om din nye hjemmeside eller webshop og vi hjælper dig godt videre når overdragelsen er sket.

Når vi starter et samarbejde og indgår en aftale om produktion af din kommende web platform, så sikre vi altid at designet sidder i skabet. Først når vi er enige om designet, begynder vi at kode. Herfra går det stærkt og snarest muligt kan du forvente at din nye side kan lanceres og du kan byde dine kunder ind i din nye webshop eller hjemmeside.

Vi sørger for du har hvad du skal bruge, for din hjemmesides succes

Vi bygger i verdens bedste CMS ​

Vi bygger som udgangspunkt i hvad der er verdens bedste og mest anvendte CMS system. Dermed sikre du dig ikke kun en fremtidssikret hjemmeside, men en hjemmeside hvor du også selv kan tage styringen hvis du ønsker det.

Vi hjælper alle brancher

Uanset hvilken branche eller hvilken niche du beskæftiger dig med, så kan vores kreative team sagtens hjælpe dig godt på vej med en hjemmeside, der møder dine forventninger og måske endda overgår dem.

Originalt og innovativt design

Når du bestiller en hjemmeside, skal du ikke spekulerer på, at få endnu et masse produceret tema, hvor farverne og teksten kun lige er skiftet ud. Vi laver originale og innovative designs, så du kan forblive unik.

Moderne og strømlinet hjemmeside

Vi følger både tidens moderne tendenser og skaber fra tid til anden også nogle selv. Derfor sørger vi selvfølgelig også for, at din kommende hjemmeside får det moderne touch den har brug for.

Responsive hjemmeside design

Trafik kommer ikke længere kun fra PC'en og derfor sørger vi selvfølgelig for, at din hjemmeside bliver bygget så den er responsiv på både PC, tablet og mobilen.

Efterfølgende support

Har du brug for hjælp efter lanceringen af hjemmesiden, så står vi til rådighed i op til 5 timer gratis og efterfølgende til en skarp pris, så du altid kan få den hjælp du skulle få brug for.

Vi har fokus på din forretning

Hos Createrz tror vi ikke på masseproduceret designs, som skal koste dig en formue. Vi bygger både hjemmesider ud fra vores egne skræddersyet designs, men vi laver dem også helt fra bunden. Det hele afhænger altid af hvad du har brug for og hvad dit budget til en given opgave er. Selvom vi muligvis ikke er de absolut billigste i byen, så kan vi garantere, at vi absolut er de bedste. Du kan derfor altid være sikker på, at når du køber en hjemmeside eller en webshop igennem os, så er du sikret både på kvalitet, indhold og levering. Vi tror nemlig på, et godt og stærkt lokalmiljø, hvor vores ekspertise, kan komme dig til gode.

Mobiloptimering i førstesædet

Langt de fleste besøgende kommer i dag fra mobilen. Det har derfor aldrig været vigtigere, at have en mobilvenlig hjemmeside eller webshop, da det klart er her, at man kan skabe de fleste salg og det største kendskab fra. Vi bygger udelukkende hjemmesider, der både er optimeret til computeren, tabletten og selvfølgelig mobilen. Da Google også først og fremmest placere mobilvenlige hjemmesider i toppen af søgefeltet, er det derfor til din fordel, at vores fokus er som det er.

mobil optimering

Book en samtale

Kontakt os:

Har du et konkret projekt?
Udfyld formularen eller send os en direkte mail

Sociale Medier

Følg os

Kontakt os