Få en køreklar webshop, der skaber tillid til dine kunder, følger den perfekte købsrejse og som bryder med traditionelt og kedeligt design ​​

At sælge online er en kunst i sig selv. Kunderne er forvante til store og flotte platforme som Zalando, H&M, Ikea og mange andre. Derfor kræver det i stor grad, en webshop der skaber tillid, har personlighed og følger den købsrejse som dine kunder er ude på.

Vi sætter os i dit og dine kunders sted og skaber den perfekte online købsoplevelse, mens vi sikre at din webshop bliver den foretrukne indenfor sit felt.

udtagelse 4

"Det bedste jeg ved er, at se hvor mange ordre der er kommet efter vi fik vores nye webshop. Vi solgte godt før, men i dag sælger vi 3x mere"

Responsive webshops
er et klart must!

Vi bygger altid vores webshop, så de er responsive på både PC, tablets og mobiler. Dermed sikre du de optimale betingelser for trafik og konverteringer.

responsivt webdesign
moderne webdesign

Strømlinet og moderne design​​ ​​
der giver en samlet helhed

Vi er først og fremmest et kreativt bureau og det betyder, at vi bygger vores hjemmesider ud fra et kreativt, strømlinet og moderne udgangspunkt.

SEO optimeret webshop​​
der giver flere kunder

Da vores anden kernekompetence er SEO, bygger vi altid vores hjemmesider ud fra et on page optimererings princip, så du hurtigere og bedre kan få gode placeringer på Google.

seo optimeret webdesign
hastighedsoptimeret webdesign

Hastighedsoptimeret webshop​​​​ ​​
sikre dig optimale betingelser

Vi bygger altid vores webshops ud fra et hastighedsprincip. Så selvom du får en super lækker hjemmeside, så får du altså også en super hurtig hjemmeside.

Vi sørger for du har hvad du skal bruge, for din hjemmesides succes

Vi bygger i verdens bedste CMS ​

Vi bygger som udgangspunkt i hvad der er verdens bedste og mest anvendte CMS system. Dermed sikre du dig ikke kun en fremtidssikret hjemmeside, men en hjemmeside hvor du også selv kan tage styringen hvis du ønsker det.

Vi hjælper alle brancher

Uanset hvilken branche eller hvilken niche du beskæftiger dig med, så kan vores kreative team sagtens hjælpe dig godt på vej med en hjemmeside, der møder dine forventninger og måske endda overgår dem.

Originalt og innovativt design

Når du bestiller en hjemmeside, skal du ikke spekulerer på, at få endnu et masse produceret tema, hvor farverne og teksten kun lige er skiftet ud. Vi laver originale og innovative designs, så du kan forblive unik.

Moderne og strømlinet hjemmeside

Vi følger både tidens moderne tendenser og skaber fra tid til anden også nogle selv. Derfor sørger vi selvfølgelig også for, at din kommende hjemmeside får det moderne touch den har brug for.

Responsive hjemmeside design

Trafik kommer ikke længere kun fra PC'en og derfor sørger vi selvfølgelig for, at din hjemmeside bliver bygget så den er responsiv på både PC, tablet og mobilen.

Efterfølgende support

Har du brug for hjælp efter lanceringen af hjemmesiden, så står vi til rådighed i op til 5 timer gratis og efterfølgende til en skarp pris, så du altid kan få den hjælp du skulle få brug for.

Vi hjælper dig med hvad du har brug for

Vi kender efterhånden de fleste branchers behov og ved hvordan vi kan imødekomme det. Derfor hjælper vi dig også igang med lige præcis det din branche har brug for og ligepræcis det din virksomhed kræver.

Opsætning og konfigurering af SEO plugin

Booking system til at tage imod online bookinger

Få flere henvendelser med en kontaktformular

Prisberegner der passer til din forretning

Management system hvis du har mange ansatte

Flere sprog, hvis du har en forretning i flere lande

WooCommerce for muligheden for at kunne sælge online

Tracking system så dine kunder kan følge deres ordre

Andet? Så hjælper vi dig også gerne med det!

pexels photo 3861958

Få en webshop der er salgsoptimeret til dine kunder​​

Skal vi ikke bare sige det som det er? Når man har en webshop, er ens aller største fokus at få salg - og gerne mange af dem.

Der er faktisk nærmest ikke noget værre end at have en webshop og så kommer der bare slet ikke nogle salg.

Vi har desværre set det for mange gange før. Man ville gerne spare lidt på pengene og er endt ud med en sikkert flot webshop, men der kommer bare ikke nogle salg.

Hos Createrz sikre vi dig, at det produkt du ender med at få, er komplet salgsoptimeret. Det er simpelthen alfa og omega i vores arbejde og derfor vi gør det vi gør.

Vi ved nemlig hvad der skal til, så du kan få de bedste forudsætninger for at sælge så meget. som muligt og dermed få succes med din webshop.

Få en webshop, dine kunder har lyst til at handle ved​​​

Som slutbruger vil man gerne handle på en webshop, som man tænker ved hvad de laver, som ser professionel ud og som man har tillid til. Det kræver derfor, at man får en webshop som er moderne og som kan skabe den nødvendige tillid, som man som slutbruger har brug for at få.

Selvom der efterhånden findes utallige hjemmestrikkede webshops, så er det ikke det kunderne søger efter. De søger efter en webshop, som har samme kvalitet, udtryk og skaber den tillid som ens produkter også skal gøre.

Når vi laver en webshop, så undersøger. vi nøje det marked som man befinder sig i og tager udgangspunkt i det, samtidig med vi laver noget der får dig til at skille dig ud og som gør dig til kundernes foretrukne valg, når der skal handels online.

aftale

Skræddersyet løsninger, til virksomheder der søger resultater

Starter-webshop

Pris fra:

40.000 kr.

Optimeret-webshop

Pris fra:​

80.000 kr.

Avanceret-webshop

Priser fra

>120.000 kr.

Vi udfordre standard webløsninger med kreativitet

Hjemmeside

Få en ny optimeret hjemmeside

SEO

Data drevet SEO der skaber resultater​