Webdesign.

Vi er et professionelt, dedikeret og ambitiøst webbureau, der skaber friske, moderne og lækre designs, bygger vores hjemmesider fra bunden uden brug af templates og som sikre den største tilfredshed hos vores kunder. Hos os behøves du ikke vide en masse om websites og designs, du skal bare komme med dine idéer og så arbejder vi ud fra det.

Responsive hjemmeside

Vi bygger altid vores hjemmesider, så de er responsive på både PC, tablets og mobiler. Dermed sikre du de optimale betingelser for trafik og konverteringer.
responsivt webdesign
moderne webdesign

Strømlinet og moderne design

Vi er først og fremmest et kreativt bureau og det betyder, at vi bygger vores hjemmesider ud fra et kreativt, strømlinet og moderne udgangspunkt.

SEO optimeret hjemmeside

Da vores anden kernekompetence er SEO, bygger vi altid vores hjemmesider ud fra et on page optimererings princip, så du hurtigere og bedre kan få gode placeringer på Google
seo optimeret webdesign
hastighedsoptimeret webdesign

Hastighedsoptimeret hjemmeside

Vi bygger altid vores hjemmesider ud fra et hastighedsprincip. Så selvom du får en super lækker hjemmeside, så får du altså også en super hurtig hjemmeside.

Vi sørger for du har hvad du skal bruge, for din hjemmesides succes

Vi bygger i verdens bedste CMS ​

Vi bygger som udgangspunkt i hvad der er verdens bedste og mest anvendte CMS system. Dermed sikre du dig ikke kun en fremtidssikret hjemmeside, men en hjemmeside hvor du også selv kan tage styringen hvis du ønsker det.

Vi hjælper alle brancher

Uanset hvilken branche eller hvilken niche du beskæftiger dig med, så kan vores kreative team sagtens hjælpe dig godt på vej med en hjemmeside, der møder dine forventninger og måske endda overgår dem.

Originalt og innovativt design

Når du bestiller en hjemmeside, skal du ikke spekulerer på, at få endnu et masse produceret tema, hvor farverne og teksten kun lige er skiftet ud. Vi laver originale og innovative designs, så du kan forblive unik.

Moderne og strømlinet hjemmeside

Vi følger både tidens moderne tendenser og skaber fra tid til anden også nogle selv. Derfor sørger vi selvfølgelig også for, at din kommende hjemmeside får det moderne touch den har brug for.

Responsive hjemmeside design

Trafik kommer ikke længere kun fra PC'en og derfor sørger vi selvfølgelig for, at din hjemmeside bliver bygget så den er responsiv på både PC, tablet og mobilen.

Efterfølgende support

Har du brug for hjælp efter lanceringen af hjemmesiden, så står vi til rådighed i op til 5 timer gratis og efterfølgende til en skarp pris, så du altid kan få den hjælp du skulle få brug for.

Createrz nyhedsbrev!

Tips & Tricks til bedre placeringer på Google

Vi hjælper dig med hvad du har brug for

Vi kender efterhånden de fleste branchers behov og ved hvordan vi kan imødekomme det. Derfor hjælper vi dig også igang med lige præcis det din branche har brug for og ligepræcis det din virksomhed kræver.

Rank Maths SEO Plugin inkl. opsætning

Et booking system der kan bruges i din virksomhed

Kontakt formular, så du kan få de leads du fortjener

Prisberegner der passer til din forretning

Management system hvis du har mange ansatte

Flere sprog, hvis du har en forretning i flere lande

WooCommerce for muligheden for at kunne sælge online

Tracking system så dine kunder kan følge deres ordre

Andet? Så hjælper vi dig også gerne med det!

Small

Pris fra 5.995,-

Fuld tilfredshedsgaranti og ingen binding!
Det bliver simpelthen ikke bedre!

Pris fra 5.995,-

Fuld tilfredshedsgaranti og ingen binding!
Det bliver simpelthen ikke bedre!

Medium

Pris fra 8.995,-

Fuld tilfredshedsgaranti og ingen binding!
Det bliver simpelthen ikke bedre!

Pris fra 8.995,-

Fuld tilfredshedsgaranti og ingen binding!
Det bliver simpelthen ikke bedre!

Extended

Pris fra 11.995,-

Fuld tilfredshedsgaranti og ingen binding!
Det bliver simpelthen ikke bedre!

Pris fra 11.995,-

Fuld tilfredshedsgaranti og ingen binding!
Det bliver simpelthen ikke bedre!

Alle hjemmesider er On Page SEO optimeret og hastighedsoptimeret for den bedste ydeevne.

RELATERET PRODUKTER

Vi udfordre standard webløsninger med kreativitet

Webshop

Få en ny optimeret webshop

SEO

Data drevet SEO der skaber resultater​

Sig farvel til lange og dyre bindinger, og hej til fair priser

Lad os være helt ærlige – det spiller selvfølgelig en væsentlig rolle, hvad prisen på din nye hjemmeside bliver. Det kan for mange lyde supergodt med en lav pris, men desværre ser vi ofte, at det resulterer i ekstremt og uretfærdig lange bindingsperioder, som i sidste ende, ender ud i en alt for dyr hjemmeside, i forhold til den kvalitet din side bliver leveret i.

Hos Createrz tror vi absolut ikke på lange og uretfærdige bindingsperioder. Vi giver dig en fast pris, der ved første øjekast måske kan virke lidt dyrere, men i sidste ende sparre dig mange tusinde kroner og mange frustrationer.

Samtidig tror vi heller ikke på middel kvalitet. Vi leverer alle vores hjemmesider, fuldt optimeret, med alt hvad en hjemmeside kræver af “tilbehør” så du ikke skal punge ud, for f.eks. et SSL-certifikat.

Dig og din virksomhed i fokus

Når du køber en hjemmeside igennem os, så sikre du dig ydermere også, at du selv ejer alle dine data. Du ejer selv din side. Du ejer faktisk alt, når først regning er blevet betalt.

Det er slut med at skulle frygte hvad der sker med ens data, hvis man på et tidspunkt måske vil gå over til en anden udbyder eller prøve at stå for det selv. Vi er nemlig sikre på, at når vi leverer et kvalitets stykke arbejde og du ejer alle dine data, din hjemmeside, mv. så er chancen også større for, at du faktisk ikke skifter udbyder.

Vores mål og ambitioner er nemlig, at blive din foretrukne web leverandør, når det kommer til alt fra hjemmesider, webshops, animationer, tekster, SEO og alt det andet vi arbejder med.

Det er det, vi kalder fair og transparente aftaler.