Teknisk SEO.

Den tekniske del af SEO er din hjemmesides rygrad. Ligesom mennesker, har en hjemmeside også brug for en stærk rygrad, ellers kan hele hjemmesiden falde fra hinanden og du kan få svart ved at få gode placeringer.

Teknisk forståelse

Teknikken er din hjemmesides skelet og uden et sundt og stærkt skelet, så falder din hjemmeside sammen. Derfor handler det om at have den nødvendige tekniske forståelse!
responsivt webdesign
moderne webdesign

Optimering af hastigheden

For at tilfredsstille både Google og dine brugere, skal du have en hurtig hjemmeside. Vi sikre dig den bedste hastighedsoptimering der findes på markedet.

Hjemmesidens sundhed

Hjemmesider er ofte fyldt med tekniske udfordringer som skaber en usund hjemmeside. Vi fikser derfor altid alle dine tekniske udfordringer og sørger for du har en sund hjemmeside.
seo optimeret webdesign

Hvorfor er teknisk SEO en så vigtigt ting?​

Teknisk SEO er det som betegnes som din hjemmesides struktur. Det er med andre ord, det som udgør rygraden i din hjemmeside. Uden den rygrad, vil det hele falde fra hinanden. Derfor er det yderst vigtigt at have styr på teknikken, så din hjemmeside har det bedste udgangspunkt.

Forestil dig, at du har noget helt unikt. Noget alle skal se. Det som skal gøre, at du vinder kampen over konkurrenten på Google. Det content, som skal gøre dig til brugernes foretrukne valg.

Når du så frigiver det og dine besøgende vil se det, tager det 10-15 sekunder at loade siden. Måske giver den en fejl. Måske loader den slet ikke og så kan det hele være lige meget. Ikke nok med, at du mister en masse besøgende, så giver det også en stor bounce rate, som gør, at du i Googles øjne, er en mindre vigtig kilde og derfor vil blive sat bag i køen.

Alt for mange sider, døjer med teknikken driller!

Teknisk SEO er ikke blot noget du bør have styr på – det er noget som du skal have styr på. Bestemt hvis målet er at komme til at få nogle gode placeringer på Google og dermed slå dine konkurrenter i jagten efter den #1, som alle gerne vil eje.

Men hvis teknikken ikke spiller, så spænder du faktisk ben for dig selv. Du gør det svært for Google at ranke dig godt og dermed gør du også alt dit andet SEO arbejde, mindre værdifuldt.

Hos Createrz anslår vi, at ca. 80% af alle sider, har kritiske tekniske SEO fejl og dermed ikke opnår det fulde potentiale, af det SEO arbejde man allerede har lagt i sin hjemmeside.

Måske synes du alt det tekniske er kedeligt eller måske aner du slet ikke hvordan du fixer det. Derfor kan det være en rigtig god idé, at få professionel hjælp til, at få styr på dette. Det er noget vi kan hjælpe dig med.

Hvordan kan vi hjælpe dig med teknikken?

Hos Createrz er vi ikke blot nogle kreative nørder. Vi har også styr på alt det tekniske og kan hjælpe dig med at få styr på din teknik, på din hjemmeside, webshop eller blog.

Vi har både den helt rette viden, de helt rigtige folk, de helt rigtige værktøjer og sidst men ikke mindst, så har vi lysten til også at hjælpe dig godt på vej med din tekniske SEO.

Teknisk SEO er noget af det absolut første, vi sørger for kommer til at spille, når vi får en ny kunde der gerne vil frem på Google. Det er en vigtig del af vores SEO strategi og vi hjælper dagligt med, at fixe alt fra stort til småt på vores kunders hjemmesider og vi vil også gerne hjælpe dig med din teknik.

Createrz nyhedsbrev!

Tips & Tricks til bedre placeringer på Google

Vi skræddersyer vores løsning til dit behov

Vi kender efterhånden de fleste branchers behov og ved hvordan vi kan imødekomme det. Derfor hjælper vi dig også igang med lige præcis det din branche har brug for og ligepræcis det din virksomhed kræver.

Small

Timer
5 timer
Binding
3 måneder
Small
Passer til dig som for ganske nyligt har startet din forretning

3.000,-

Medium

Timer
10 timer
Binding
1 måneder
Medium
Passer til dig, som har en lille og måske lokal forretning

6.000,-

Large

Timer
15 timer
Binding
0 måneder
Large
Passer til dig, som står for marketing i en mindre eller mellemstor virksomhed

9.000,-

XL

Timer
20 timer
Binding
0 måneder
XL
Passer til dig som står for marketing i en større virksomhed eller koncern

12.000,-

RELATERET PRODUKTER

Vi udfordre standard webløsninger med kreativitet

Webshop

Få en ny optimeret webshop

Hjemmeside

Få en konverterings dygtig hjemmeside

Teknisk SEO er fundamentet

Teknisk SEO kan for mange lyde som en forfærdelig teknisk ting. Bevares, det kan det også nemt blive. Men grundlæggende, så handler det om at gøre tingene rigtigt og gerne blive ved med det. På den måde, sikre du nemlig minimale tekniske problemer på din side. Teknisk SEO dækker blandt andet over nogle af disse elementer. Elementer du sikker også har opdaget, uden at vide hvad det helt nøjagtigt var.

  1. Hastighed
  2. Index / No Index
  3. Follow / No Follow
  4. Døde links
  5. Duplicated content
  6. Canonical tags


… og mange flere aspekter, der kan være med til at øge eller formindske dine chancer for at få nogle gode placeringer på Google.