Teknisk SEO

En hjemmeside har brug for et stærkt fundament.
Det fundament er Teknisk SEO

Hvorfor er teknisk SEO en så vigtigt ting?

Teknisk SEO er det som betegnes som din hjemmesides struktur. Det er med andre ord, det som udgør rygraden i din hjemmeside. Uden den rygrad, vil det hele falde fra hinanden. Derfor er det yderst vigtigt at have styr på teknikken, så din hjemmeside har det bedste udgangspunkt.

Forestil dig, at du har noget helt unikt. Noget alle skal se. Det som skal gøre, at du vinder kampen over konkurrenten på Google. Det content, som skal gøre dig til brugernes foretrukne valg.

Når du så frigiver det og dine besøgende vil se det, tager det 10-15 sekunder at loade siden. Måske giver den en fejl. Måske loader den slet ikke og så kan det hele være lige meget. Ikke nok med, at du mister en masse besøgende, så giver det også en stor bounce rate, som gør, at du i Googles øjne, er en mindre vigtig kilde og derfor vil blive sat bag i køen.

TEKNISK SEO

Teknisk SEO kan for mange lyde som en forfærdelig teknisk ting. Bevares, det kan det også nemt blive. Men grundlæggende, så handler det om at gøre tingene rigtigt og gerne blive ved med det. På den måde, sikre du nemlig minimale tekniske problemer på din side. Teknisk SEO dækker blandt andet over nogle af disse elementer. Elementer du sikker også har opdaget, uden at vide hvad det helt nøjagtigt var.

  1. Hastighed
  2. Index / No Index
  3. Follow / No Follow
  4. Døde links
  5. Duplicated content
  6. Canonical tags


… og mange flere aspekter, der kan være med til at øge eller formindske dine chancer for at få nogle gode placeringer på Google.

Alt for mange sider, døjer med teknikken driller.

Teknisk SEO er ikke blot noget du bør have styr på – det er noget som du skal have styr på. Bestemt hvis målet er at komme til at få nogle gode placeringer på Google og dermed slå dine konkurrenter i jagten efter den #1, som alle gerne vil eje.

Men hvis teknikken ikke spiller, så spænder du faktisk ben for dig selv. Du gør det svært for Google at ranke dig godt og dermed gør du også alt dit andet SEO arbejde, mindre værdifuldt.

Hos Createrz anslår vi, at ca. 80% af alle sider, har kritiske tekniske SEO fejl og dermed ikke opnår det fulde potentiale, af det SEO arbejde man allerede har lagt i sin hjemmeside.

Måske synes du alt det tekniske er kedeligt eller måske aner du slet ikke hvordan du fixer det. Derfor kan det være en rigtig god idé, at få professionel hjælp til, at få styr på dette. Det er noget vi kan hjælpe dig med.

Hvordan kan vi hjælpe dig med teknikken?

Hos Createrz er vi ikke blot nogle kreative nørder. Vi har også styr på alt det tekniske og kan hjælpe dig med at få styr på din teknik, på din hjemmeside, webshop eller blog.

Vi har både den helt rette viden, de helt rigtige folk, de helt rigtige værktøjer og sidst men ikke mindst, så har vi lysten til også at hjælpe dig godt på vej med din tekniske SEO.

Teknisk SEO er noget af det absolut første, vi sørger for kommer til at spille, når vi får en ny kunde der gerne vil frem på Google. Det er en vigtig del af vores SEO strategi og vi hjælper dagligt med, at fixe alt fra stort til småt på vores kunders hjemmesider og vi vil også gerne hjælpe dig med din teknik.

Få månedlig tips & tricks 👇

WordPress Services

Design

Få et brandvarmt tilbud 🔥

Lad os kontakte dig!

Hjemmeside
Læs mere

Webshop

Læs mere

SEO

Læs mere

Animationer

Læs mere

Logo

Læs mere
Hjemmeside
Læs mere

Webshop

Læs mere

SEO

Læs mere

Animationer

Læs mere

Logo

Læs mere