Få et gratis indblik i
hvordan din SEO situation er 🔍

En SEO analyse er første skridt i retningen mod mere trafik til din hjemmeside.

En gratis SEO analyse er det første skridt mod, at finde ud af hvordan du står rent SEO mæssigt. Din rapport bliver altid udarbejdet af en SEO ekspert, der efterfølgende kan tage snakken med dig om, hvordan du kommer i mål med de udfordringer din virksomhed står overfor.

Så hvorfor ikke bare få det gjort – det er jo helt gratis!

Dybdegående SEO rapport, lavet af SEO rigtige eksperter.

En SEO analyse er så meget mere end blot tal og grafer, det handler også om at læse tallene og graferne korrekt. Når du får foretaget en gratis SEO analyse, vil den altid blive udarbejdet af en SEO ekspert, der både kan gå i dybden med din rapport og som kan guide dig i den helt rigtige retning, når det kommer til at eksekvere på den også. Vi er med dig hele vejen og selvom en SEO analyse er et teknisk stykke arbejde, så forklare vi det gerne på helt almindeligt dansk.

Få et gratis indblik i hvordan din SEO situation er

Få et overblik

Få et samlet overblik over hvilken situation I står i som virksomhed: Her menes mængden af organisk trafik, domæne styrke og meget mere.

Framework anbefalinger

Få et indblik i hvordan jeres overordnede struktur på jeres side bør være, så I sikre jer den maksimale skalerbarhed og udnyttelse af potentiale.

Teknisk analyse​

Få et indblik i hvordan i står på nogle basale tekniske punkter, så I kan sikre jer, at jeres side opnår den største rækkevidde og ikke støder ind i uforudsete fejl.

Anbefalede keywords​

Som en del af analysen får I også en keyword gennemgang af hvilke keywords I i forvejen ligger på og hvilke der bør stræbes efter.

Backlingprofil

Som en vigtig del af SEO analysen gennemgår vi også jeres backlink profil og ser på styrker og svagheder her.

Gennemgang med ekspert​

Når vi har gennemarbejdet en analyse, vil du blive ringet op af en af vores SEO eksperter der gennemgår rapporten med dig.

Vi forbeholder os retten til at takke nej til nogle virksomheder

Lad os kontakte dig!

Hjemmeside
Læs mere

Webshop

Læs mere

SEO

Læs mere

Animationer

Læs mere

Logo

Læs mere
Hjemmeside
Læs mere

Webshop

Læs mere

SEO

Læs mere

Animationer

Læs mere

Logo

Læs mere