Vi bygger links, der giver dig den autoritet hos Google, som alle hjemmesider har brug for, for at ligge i toppen

Linkbuilding er din vej frem, når du skal vise Google, at din side er så autoritær, relevant, og velkonstrueret, at netop den bør være blandt de øverste søgeresultater frem for andre sider.

Vi bygger gode, relevante og stærke links til vores kunder, så de hurtigt kan opnå de bedste resultater online.

content marketing

"Vi havde ikke den store erfaring med linkbuilding, men jeg kan hurtigt se, at vi får langt mere trafik og kommer højere op i Google, pga. en masse gode links!"

Dofollow / nofollow links ​​

For at få en sund og autoritær side, skal du have både dofollow- og nofollow-links, da dette bidrager til at give dig bedre placeringer. Hos Createrz sikrer vi dig sunde og velovervejet links.

responsivt webdesign
moderne webdesign

Domæne autoritet​​

Noget af det vigtigste indenfor linkbuilding er at have et stærkt netværk af refererende domæner. Dette styrker din hjemmeside med flere klik og besøgende, og stiller den ligeledes stærkere i forhold til at ranke højt på Google. Vi sikrer dig et stærkt netværk.

Ekstra trafik ​​

Linkbuilding handler ikke kun om at skabe et stærkt domæne, det handler også om at skabe ekstra trafik. Det får du med et velovervejet og sundt linkbuilding-setup.

seo optimeret webdesign

Hvilken betydning har linkbuilding?​ ​

Links giver autoritet - og Google elsker autoritære sider. Når en række andre sider linker til dig, indikerer det nemlig, at de anbefaler lige netop dig, din side, og din sides indhold som en troværdig kilde frem for dine konkurrenter. Dette er vigtigt, da Google nemlig allerhelst vil kunne henvise sine brugere videre til relevante, autoritære sider, som ved, hvad de snakker om.

Linkbuilding er derfor ikke blot en god idé, det er en nødvendighed, hvis du gerne vil have en god placering på verdens mest populære søgemaskine. Ligeledes er styrken af links heller ikke helt ligegyldig. Således giver det ikke så meget værdi at blive linket til fra din Tante Gertruds strikkeklub – medmindre den selvfølgelig er virkelig autoritær, og du måske selv sælger strikketilbehør.

Linkbuilding er nok vor tids mest relevante måde at skabe online PR på. Ikke nok med, at stærke og autoritære links kan hjælpe dig med at sikre en ekstra god placering på Google, men du kan også potentielt skabe en god mængde PR for din virksomhed, hvilket giver flere besøgende - og forhåbentlig også flere salg.

Linkbuilding der skaber interesse, styrke og autoritet​

I 2020 fandtes der omkring 1,7 milliarder hjemmesider, og antallet stiger hele tiden stødt. Mange skriver, sælger, eller deler det samme – blot med forskellige udgangspunkter.

Google skal holde styr på alle disse hjemmesider og viser kun de mest relevante og mest autoritære sider til deres brugere, der som bekendt benytter søgefeltet til at søge på alt mellem himmel og jord.

Derfor har du brug for en stærk backlinkprofil, så du kan fortælle Google: “Hey, jeg ved faktisk, hvad jeg laver og kan sagtens hjælpe dem, som søger på Google.

På den måde øger du nemlig dine chancer for de bedste placeringer, ligesom du potentielt også får en masse trafik fra de links, som du har fået tilknyttet din hjemmeside.

Vi vender tilbage på ingen tid!

Hvad kan vi lave & hvilken værdi kan vi skabe?​​​ ​​

Hos Createrz skaber vi ikke tilfældige links, ligesom vi heller ikke prøver at manipulere tilfældigt med din Google-autoritet. Vi skaber stærke, dynamiske links, der understøtter netop din niche og derved også kan skabe en masse ekstra trafik og awareness.

Trafik og awareness er essentielle ting, hvis man gerne vil have flere besøgende, flere salg og en lavere bounce rate.

Nogle bureauer skaber links uden omtanke for, hvilken trafik det eventuelt kan medføre, og al trafik er desværre ikke god trafik. Du kan således godt risikere at få en masse trafik, som dog er fra brugere, hvis search intent på ingen måde matcher din sides content. Dette vil resultere i en højere bounce rate, som for Google indikerer, at din hjemmeside måske er mindre relevant, end den faktisk er.

Det slipper du for hos os!

Linkbuilding er ikke nemt!​​

Det er ikke nogen hemmelighed, at Google går op i links. De har faktisk helt officielt udtalt, at links er et af de 3 vigtigste rankingpunkter af deres knap 200 forskellige algoritmer.

Men der er også enormt stor forskel på forskellige links, hvilken værdi, som de giver, og selvfølgelig også hvordan man får dem skaffet.

Hos Createrz bruger vi udelukkende datadrevet linkbuilding, så vi hele tiden kan sikre os, at vores kunder får de mest optimale links indenfor deres branche, og at de dermed også kan få den rette værdi ud af de links, vi anskaffer til dem.

Det er med andre ord ikke helt ligegyldigt, om dit link kommer fra Tante Gudruns blog om hundefoder eller fra eksempelvis Børsen, hvis du har en virksomhed, der sælger innovative løsninger indenfor IT.

Vi udfordre standard webløsninger med kreativitet

Hjemmeside

Få en ny optimeret hjemmeside

Webshop

Få en køreklar webshop