Linkbuilding.

Linkbuilding er din vej frem, når du skal vise Google at din side både er autoritær, relevant og som er så god, at man vil henvise til netop din side.

Vi bygger gode, relevante og stærke links til vores kunder, så de hurtigst kan opnå de bedste resultater online.

Dofollow / Nofollow links

For at få en sund og autoritær side, skal du have både dofollow og nofollow links, som dermed kan sikre dig gode og bedre placeringer. Vi sikre dig sunde og velovervejet links.
responsivt webdesign
moderne webdesign

Domæne Autoritet

Noget af det vigtigste indenfor linkbuilding er, at have et stærkt netværk af refererende domæner, som kan støtte ens egen hjemmeside. Vi sikre dig et stærkt netværk.

Ekstra trafik

Linkbuilding handler ikke kun om at skabe et stærkt domæne, det handler også om at skabe ekstra trafik. Det får du med et velovervejet og sundt linkbuilding setup.
seo optimeret webdesign

Hvilken betydning har linkbuilding?​ ​

Links giver autoritet. Google elsker autoritære sider. Ikke blot fordi, at du har en masse links, men fordi det viser at der er en masse der anbefaler dig fremfor dine konkurrenter. Google vil nemlig allerhelst, sende sine brugere videre til relevante, autoritære sider, som ved hvad de snakker om.

Linkbuilding er derfor ikke blot en god idé, det er en nødvendig idé, hvis du gerne vil have en god placering, på vores allesammens yndlings søgemaskine og her nytter det altså ikke noget, at have et link fra Tante Gertruds strikkeklub – medmindre den er virkelig autoritær og du sælger strikketøj.

Linkbuilding er tidens måde at skabe online PR. Ikke nok med at du kan skaffe dig selv en ekstra god placering på Google ved hjælp af mange, stærke og autoritære links – men du kan potentielt også skabe meget PR om din virksomhed, få besøgende og forhåbentlig også skabe nogle salg.

Linkbuilding der skaber interesse, styrke og autoritet

Der fandtes ca. 1.7 milliarder hjemmesider i 2020 og det stiger hele tiden stødt. Mange skriver, sælger eller deler det samme – blot med forskellige udgangspunkter.

Google skal holde styr på alle disse hjemmesider og viser derfor kun det mest relevante og mest autoritære til deres brugere, der benytter søgefeltet til at søge alt mellem himmel og jord.

Derfor har du brug for en stærk backlink profil, så du kan fortælle Google “Hey, jeg ved faktisk hvad jeg laver og kan sagtens hjælpe dem som søger på Google”.

På den måde øger du nemlig både dine chancer for de bedste placeringer, men potentielt får du også en masse trafik fra de links du har fået tilknyttet din hjemmeside.

Hvad kan vi lave & hvilken værdi kan vi skabe?​​​

Hos Createrz skaber vi ikke blot tilfældige links eller prøver at manipulere tilfældigt med din Google Autoritet. Vi skaber stærke, dynamiske links, der både understøtter din niche og derved også kan skabe en masse ekstra trafik og awareness.

Trafik og awareness er essentielle ting, hvis man gerne vil have flere besøgende, flere salg og en lavere bounce rate.

Nogle bureauer skaber blot links, uden at tænke over hvilken trafik det kan medføre. Du kan derfor godt risikere at få en masse unødvendig trafik, som også vil resultere i en højere bounce rate og dermed viser du Google, at din hjemmeside måske er mindre relevant end den faktisk er.

Det slipper du for hos os!

Createrz nyhedsbrev!

Tips & Tricks til bedre placeringer på Google

Vi skræddersyer vores løsning til dit behov

Vi kender efterhånden de fleste branchers behov og ved hvordan vi kan imødekomme det. Derfor hjælper vi dig også igang med lige præcis det din branche har brug for og ligepræcis det din virksomhed kræver.

Small

Timer
5 timer
Binding
3 måneder
Small
Passer til dig som for ganske nyligt har startet din forretning

3.000,-

Medium

Timer
10 timer
Binding
1 måneder
Medium
Passer til dig, som har en lille og måske lokal forretning

6.000,-

Large

Timer
15 timer
Binding
0 måneder
Large
Passer til dig, som står for marketing i en mindre eller mellemstor virksomhed

9.000,-

XL

Timer
20 timer
Binding
0 måneder
XL
Passer til dig som står for marketing i en større virksomhed eller koncern

12.000,-

RELATERET PRODUKTER

Vi udfordre standard webløsninger med kreativitet

Webshop

Få en ny optimeret webshop

Hjemmeside

Få en konverterings dygtig hjemmeside

Linkbuilding er ikke nemt!

Det er ikke nogen hemmelighed, at Google går op i links. De har faktisk helt officielt sagt, at det er en af de 3 vigtigste ranking punkter, ud af deres knap 200 forskellige algoritmer.

Men der er også enorm stor forskel på forskellige links, hvilken værdi de giver og selvfølgelig også hvordan man får dem skaffet.

Hos Createrz bruger vi udelukkende datadrevet linkbuilding, så vi hele tiden sikre, at vores kunder får de mest optimale links, indenfor deres branche og dermed kan få den rette værdi ud af de links der bliver anskaffet.

Det er med andre ord, ikke helt ligegyldigt, om dit link kommer fra tante Gerdas blog om hundefoder, eller f.eks. Børsen, hvis du har en virksomhed der sælger innovative løsninger indenfor IT.