Linkbuilding

Linkbuilding er Googles måde at måle autoritet.
Vi gør dig til en autoritet

Hvilken betydning har linkbuilding?​

Links giver autoritet. Google elsker autoritære sider. Ikke blot fordi, at du har en masse links, men fordi det viser at der er en masse der anbefaler dig fremfor dine konkurrenter. Google vil nemlig allerhelst, sende sine brugere videre til relevante, autoritære sider, som ved hvad de snakker om.

Linkbuilding er derfor ikke blot en god idé, det er en nødvendig idé, hvis du gerne vil have en god placering, på vores allesammens yndlings søgemaskine og her nytter det altså ikke noget, at have et link fra Tante Gertruds strikkeklub – medmindre den er virkelig autoritær og du sælger strikketøj.

Linkbuilding er tidens måde at skabe online PR. Ikke nok med at du kan skaffe dig selv en ekstra god placering på Google ved hjælp af mange, stærke og autoritære links – men du kan potentielt også skabe meget PR om din virksomhed, få besøgende og forhåbentlig også skabe nogle salg.

LINKBUILDING​​​

Det er ikke nogen hemmelighed, at Google går op i links. De har faktisk helt officielt sagt, at det er en af de 3 vigtigste ranking punkter, ud af deres knap og nap 200 forskellige algoritmer.

Men der er også enorm stor forskel på forskellige links, hvilken værdi de giver og selvfølgelig også hvordan man får dem skaffet.

Hos Createrz bruger vi udelukkende datadrevet linkbuilding, så vi hele tiden sikre, at vores kunder får de mest optimale links, indenfor deres branche og dermed kan få den rette værdi ud af de links der bliver anskaffet.

Det er med andre ord, ikke helt ligegyldigt, om dit link kommer fra tante Gerdas blog om hundefoder, eller f.eks. Børsen, hvis du har en virksomhed der sælger innovative løsninger indenfor IT.

Linkbuilding der skaber interesse, styrke og autoritet. ​

Der fandtes ca. 1.7 milliarder hjemmesider i 2020 og det stiger hele tiden stødt. Mange skriver, sælger eller deler det samme – blot med forskellige udgangspunkter.

Google skal holde styr på alle disse hjemmesider og viser derfor kun det mest relevante og mest autoritære til deres brugere, der benytter søgefeltet til at søge alt mellem himmel og jord.

Derfor har du brug for en stærk backlink profil, så du kan fortælle Google “Hey, jeg ved faktisk hvad jeg laver og kan sagtens hjælpe dem som søger på Google”.

På den måde øger du nemlig både dine chancer for de bedste placeringer, men potentielt får du også en masse trafik fra de links du har fået tilknyttet din hjemmeside.

Hvad kan vi lave & hvilken værdi kan vi skabe?​​​

Hos Createrz skaber vi ikke blot tilfældige links eller prøver at manipulere tilfældigt med din Google Autoritet. Vi skaber stærke, dynamiske links, der både understøtter din niche og derved også kan skabe en masse ekstra trafik og awareness.

Trafik og awareness er essentielle ting, hvis man gerne vil have flere besøgende, flere salg og en lavere bounce rate.

Nogle bureauer skaber blot links, uden at tænke over hvilken trafik det kan medføre. Du kan derfor godt risikere at få en masse unødvendig trafik, som også vil resultere i en højere bounce rate og dermed viser du Google, at din hjemmeside måske er mindre relevant end den faktisk er.

Det slipper du for hos os.

Få månedlig tips & tricks 👇

WordPress Services

Design

Få et brandvarmt tilbud 🔥

Lad os kontakte dig!

Hjemmeside
Læs mere

Webshop

Læs mere

SEO

Læs mere

Animationer

Læs mere

Logo

Læs mere
Hjemmeside
Læs mere

Webshop

Læs mere

SEO

Læs mere

Animationer

Læs mere

Logo

Læs mere