Vi skaber fantastisk content, der flytter din virksomhed til næste niveau og sikre dig endnu flere kunder

Content is KING – eller må i hvert fald mindst siges at være rigtig vigtigt, da godt content kan være det, der hjælper dig til at gå fra 10 keywords til 1.000 keywords og dermed også til flere klik og flere besøgende.

Content skal ikke blot være velskrevet, interaktivt og fyldestgørende – det skal imødekomme search intent og være databaseret. At skabe content der imødekommer disse mål er det, som vi gør bedst!

content marketing

"Vi kan mærke en markant forskel, efter vi investerede i dedikeret content. Samtidig kan vi frigive nogle ressourcer og fokusere på vores kerneforretning"

Retorisk disciplin
der skaber unikt content ​​

Som sagt: CONTENT IS KING! Dette er fordi, godt content er vejen frem – både når vi snakker konverteringsrater og i forhold til keywords og placeringer.

responsivt webdesign
moderne webdesign

Kreative virkemidler ​​
der skaber stor interesse

Når vi snakker content – og mere specifikt: godt content – så snakker vi om fyldestgørende tekster, grafer, billedmateriale, animationer og andet, der imødekommer og opfylder dine brugeres søgeintention.

Datadrevet content
der følger tidens trends

Vi laver ikke SEO ud fra vores mavefornemmelse. Vi laver altid vores SEO-arbejde ud fra validerede og gennemanalyserede data, så du får de bedste resultater – hurtigst muligt.

seo optimeret webdesign

Hvordan støtter godt content din SEO?

Vi oplever, at der inden for SEO-verdenen er en gennemgående mangel på forståelse for, hvor vigtigt godt content er i forhold til at tiltrække flere klik og dermed besøgende. Af den grund ender mange virksomheder med at betale for halvdårlige SEO-tekster, der hverken tilføjer deres hjemmeside den retmæssige værdi eller imødekommer deres besøgendes search intent. Det er det, vi prøver at gøre op med!

Med godt content opnår du nemlig bedre positioner på Google, dine besøgende bruger længere tid på din side og vender oftere tilbage – og har du en webshop vil godt content med stor sandsynlighed bidrage til at forbedre din konverteringsrate, og altså skabe flere salg, modsat hvis du bruger sløje SEO-tekster.

Retorisk disciplin og virkemidler der understøtter din forretning

CONTENT IS KING. Det har du sikkert hørt før. Det er fordi godt content er vejen frem, både når vi snakker konverteringer (salg) og når vi snakker keywords og placeringer.

I dag er der et misforstået begreb indenfor SEO verdenen, som gør, at alt for mange virksomheder, køber sig til halvdårlige SEO tekster, der hverken giver din hjemmeside den retmæssige værdi eller dine besøgende for den sags skyld.

Når vi snakker content og mere specifikt godt content, så snakker vi om fyldestgørende tekster, grafer, billedmateriale, animationer og andet, der både imødekommer og opfylder dine brugers søge intention.

Med godt content, opnår du nemlige bedre positioner på Google, dine besøgende bruger længere tid på din side og der er som regel også større chance for at skabe en konvertering (salg), modsat når du bruger dårlige SEO tekster.

Vi vender tilbage på ingen tid!

Hvad kan vi lave & hvilken værdi kan vi skabe?​​

Hos Createrz er vi ikke blot skarpe til at skrive gedigent content, der matcher dine besøgendes søgeintention, og som går i dybden med de emner, som din hjemmeside dækker – vi har også styr på at skabe de helt rigtige strukturer og har øje for at vurdere, hvad der bør tilføjes eller justeres, så dine tekster får mere værdi for både dine besøgende og for dig. Uanset om der skal tilføjes infografikker, animationer, billeder eller andet, så spotter vi det på forhånd og sikrer os, at dine tekster kommer til at shine mest muligt.

Med vores professionelle team af tekstforfattere har vi erfaring med at skabe tekster for vores kunder, der ikke blot skaber den side 1-placering, som vi alle går og drømmer om, men også sikrer, at deres kunder fremover foretrækker dem som kilde – uanset om vi snakker i forhold til salg, information, eller noget helt tredje.

Vi skriver alt fra salgstekster, kategoritekster informationstekster, reklametekster, linkbuilding-tekster og affiliate-tekster, men frem for alt specialiserer vi os i at skrive værdifulde tekster. Vi skaber content, der giver dig og dine besøgende værdi, og som også giver din side værdi i forhold til Googles algoritmer – og vi er knalddygtige til det!

Content Marketing er nødvendigt!​

Content – eller content marketing, som det også så fint kaldes – handler i bund og grund om at gøre dig til den bedste ekspert på dit felt i din branche.

Som forbruger vil man som regel gerne finde den helt rigtige viden fra de bedste, mest troværdige eksperter. Derfor nytter det heller noget at investere i hurtigt skrevne SEO-tekster af lav kvalitet, der sandsynligvis kun inkorporerer et beskedent antal af de keywords, der stiller dig godt i forhold at få bedre positioner på Google.

Det handler i bund og grund om at skabe noget indhold – skrive nogle tekster, lave nogle grafer, kreere nogle animationer – der kan gøre dig til den førende leder på dit felt og derved fastholde dine besøgende og omvende dem til tilbagevendende kunder.

Hos Createrz, får du ikke sløsede, hurtigt skrevne SEO-tekster, men derimod tekster, der er skrevet med omhu og omtanke – og som naturligvis altid er funderet i dit brand, din viden og din branche.

Vi hjælper dig til tops!

Vi udfordre standard webløsninger med kreativitet

Hjemmeside

Få en ny optimeret hjemmeside

Webshop

Få en køreklar webshop