Content Marketing

Vi laver content, der skaber de rigtige keywords og de rigtige placeringer

Hvordan støtter godt content din SEO?

CONTENT IS KING. Det har du sikkert hørt før. Det er fordi godt content er vejen frem, både når vi snakker konverteringer (salg) og når vi snakker keywords og placeringer.

I dag er der et misforstået begreb indenfor SEO-verdenen, som gør, at alt for mange virksomheder, køber sig til halvdårlige SEO tekster, der hverken giver din hjemmeside den retmæssige værdi eller dine besøgende for den sags skyld.

Når vi snakker content og mere specifikt godt content, så snakker vi om fyldestgørende tekster, grafer, billedmateriale, animationer og andet, der både imødekommer og opfylder dine brugers søgeintention.

Med godt content, opnår du nemlig bedre positioner på Google, dine besøgende bruger længere tid på din side og der er som regel også større chance for at skabe en konvertering (salg), modsat når du bruger dårlige SEO tekster.

CONTENT MARKETING

Content eller Content Marketing som det også så fint kaldes, handler i bund og grund om at gøre dig til den bedste ekspert, på dit felt, i din branche.

Som forbruger, vil man som regel gerne have den helt rigtige viden, fra de bedste eksperter. Derfor nytter det absolut heller ingen ting at investere i hurtigt skrevet SEO tekster, der kun imødekommer X antal keyword slag.

Det handler derfor i bund og grund om, at skabe noget indhold, skrive nogle tekster, lave nogle grafer, skabe nogle animationer – der kan gøre dig til den førende leder på dit felt og derved fastholde dine besøgende og derved omvende dem til nye kunder.

Hos Createrz, får du ikke hurtigt skrevet SEO tekster, men derimod tekster der fundere i dit brand, din viden og din branche.

Vi hjælper dig til tops

Retorisk diciplin og virkemidler der understøtter din forretning.

CONTENT IS KING. Det har du sikkert hørt før. Det er fordi godt content er vejen frem, både når vi snakker konverteringer (salg) og når vi snakker keywords og placeringer.

I dag er der et misforstået begreb indenfor SEO verdenen, som gør, at alt for mange virksomheder, køber sig til halvdårlige SEO tekster, der hverken giver din hjemmeside den retmæssige værdi eller dine besøgende for den sags skyld.

Når vi snakker content og mere specifikt godt content, så snakker vi om fyldestgørende tekster, grafer, billedmateriale, animationer og andet, der både imødekommer og opfylder dine brugers søge intention.

Med godt content, opnår du nemlige bedre positioner på Google, dine besøgende bruger længere tid på din side og der er som regel også større chance for at skabe en konvertering (salg), modsat når du bruger dårlige SEO tekster.

Hvad kan vi lave & hvilken værdi kan vi skabe?

Hos Createrz er vi ikke blot skarpe i at skrive vellidt content, der matcher dine besøgendes søgeintention og som går i dybden med de emner vi dækker – vi er også superskarpe på, at skabe de helt rigtige strukturer og tilføje hvad der bør tilføjes for at give dine tekster en større værdi end blot teksten. Uanset om der skal tilføjes infografikker, animationer, billeder eller lignende, så ser vi det på forhånd og sikre os at dine tekster kommer til at shine mest muligt.

Med vores professionelle team af tekstforfatter, har vi skabt tekster der ikke blot skaber den side 1 placering, som vi alle går og drømmer om, men vi har også sikret vores kunder, at deres kunder fremover foretrækker at bruge dem som kilde, uanset om vi snakker salg, information eller noget helt tredje.

Vi skriver alt fra salgstekster, kategoritekster informationstekster, reklametekster, linkbuilding tekster, affiliate tekster og sidst men ikke mindst, så skriver vi værdifulde tekster. Vi skaber content der giver dig værdi, dine besøgende værdi og giver din side værdi i forhold til Googles algoritmer – og vi er knald dygtige til det.

Få månedlig tips & tricks 👇

WordPress Services

Design

Få et brandvarmt tilbud 🔥

Lad os kontakte dig!

Hjemmeside
Læs mere

Webshop

Læs mere

SEO

Læs mere

Animationer

Læs mere

Logo

Læs mere
Hjemmeside
Læs mere

Webshop

Læs mere

SEO

Læs mere

Animationer

Læs mere

Logo

Læs mere