Søgemaksine
- optimering.

Søgemaksineoptimering.

Vi er et dedikeret SEO bureau i hjertet af Aalborg. Selvom vi er placeret i Nordjylland, så hjælper vi kunder i hele Danmark. Ja, faktisk er langt de fleste kunder faktisk i København, Midtjylland og udlandet.

Selvom vi er spredt godt ud i hele verden, så er der altid nærværende og det bedste af det hele – vi kender alle de gode SEO tricks og optimeringer, der hjælper dig mod bedre placeringer

Content SEO

Content er KING – om ikke andet, så er det en nødvendig ting, når du gerne vil ranke godt på diverse keywords. Vi skriver ikke bare godt content, vi skriver konge content.
retoriske seo virkemidler
teknisk seo forståelse

Teknisk SEO ​

Teknikken er din hjemmesides rygrad. Ligesom os mennesker, så har en hjemmeside brug for en stærk og holdbar rygrad. Vi gør din hjemmesides rygrad stærk som stål.

Linkbuilding

Linkbuilding er Googles svar på online venner. Linkbuilding handler nemlig om at få en masse, relevante og gode links, der både kan skabe awareness, trafik og konverteringer.
dofollow nofollow links

Hvad er det der SEO
- Sådan Helt Præcist?

SEO står for Search Engine Optimization og betyder på godt dansk søgemaskineoptimering. Google er en søgemaskine og det er et sted, som de fleste virksomheder drømmer om at rangere godt på og få en masse organiske kunder, da de i langt de fleste tilfælde både er billigere, mere loyale og har en større volume på sigt.

Mange virksomheder betegner SEO som 3 dele, nemlig On Page SEO, Teknisk SEO og Linkbuilding. Men hos Createrz, deler vi det faktisk op i 4 dele og derved kan skabe bedre resultater på kortere sigt. Vi deler det nemlig op i On Page SEO, Teknisk SEO, Linkbuilding og Content.

Grunden til dette er, at On Page SEO er langt mere end blot om dine tekster er SEO optimeret. Det handler i høj grad om, at din struktur på selve siden er optimeret og derved kan gøre det nemmere for søgemaskiner som Google, at finde ud af hvad din side i bund og grund omhandler.

Google måler og vejer nemlig din side på omkring 200 forskellige parametre som ca. 3 gange om året, får en stor opdatering, der gør, at parametrene vægter forskelligt fra forrige opdatering. Derfor er det en vigtigt ting, at alle tingene sidder lige i skabet, når du gerne vil op på en #1 plads på Google.

Createrz nyhedsbrev!

Tips & Tricks til bedre placeringer på Google

SEO bureau placeret centralt i Aalborg

Createrz er et SEO bureau placeret centralt i Aalborg, hvor vi arbejder med kunder på tværs af hele landet og også hjælper udenlandske kunder og samarbejdspartnere med at få bedre placeringer, flere eksponeringer, flere kliks og den vej igennem få flere kunder online også.

Som et Nordjysk fonderet bureau, har kan vi tilbyde en høj ekspertise til Nordjyske priser (Læs: Billigt) og dermed sikre flere virksomheder, at få en god vej frem på Google til priser der faktisk også er til at betale.

Vi har opdelt vores SEO pakker til alt fra den lille virksomhed som kun dækker lokalt og til store virksomheder som skal dække lokalt, nationalt og måske endda også internationalt.

Vi skræddersyer vores løsning til dit behov

Vi kender efterhånden de fleste branchers behov og ved hvordan vi kan imødekomme det. Derfor hjælper vi dig også igang med lige præcis det din branche har brug for og ligepræcis det din virksomhed kræver.

Small

Timer
5 timer
Binding
3 måneder
Small
Passer til dig som for ganske nyligt har startet din forretning

3.000,-

Medium

Timer
10 timer
Binding
1 måneder
Medium
Passer til dig, som har en lille og måske lokal forretning

6.000,-

Large

Timer
15 timer
Binding
0 måneder
Large
Passer til dig, som står for marketing i en mindre eller mellemstor virksomhed

9.000,-

XL

Timer
20 timer
Binding
0 måneder
XL
Passer til dig som står for marketing i en større virksomhed eller koncern

12.000,-

RELATERET PRODUKTER

Vi udfordre standard webløsninger med kreativitet

Webshop

Få en ny optimeret webshop

Hjemmeside

Få en konverterings dygtig hjemmeside

SEO er en ongoing proces, men klart den bedste fremgangsmåde​

Når vi taler om SEO, skal man være forberedt på, at langt de fleste SEO tiltag man som virksomhed eller som marketing bureau kan tage, tager lang tid før det faktisk virker efter intentionen.

Vi plejer at sige til vores kunder, at man først skal forvente rigtige gode resultater efter omkring 6 måneder. Men det kan variere meget afhængig af hvilken branche eller niche man beskæftiger sig med.

Det er f.eks. meget nemmere at skabe nogle gode resultater for en virksomhed der er first mover på nogle ting, end det ville være for en helt ny virksomhed indenfor en meget etableret branche.

Derfor arbejder vi selvfølgelig altid på at tage de lavt hængende frugter først og dermed arbejde os op mod toppen, så du hurtigt kan mærke gode resultater.

SEO ændre sig konstant og kræver konstant ændringer ​

Hos Createrz har vi mange års erfaring med SEO og kender alle de små og store greb, der kan påvirke dine placeringer på Google.

Men selvom vi efterhånden har rigtig mange års erfaring, kan man aldrig garantere noget, når man taler om SEO. SEO har nemlig omkring 200 forskellige faktorer som omdrejningspunkt og uanset hvad nogle lover eller garantere, så er der aldrig nogen garanti.

Google kommer oftest med 2-3 store ændringer i løbet af året og det betyder, at alt det arbejde man har lagt i nogle bestemte greb, kan gå hen og blive værdiløse. Det betyder også blot, at SEO altid er en ongoing proces, hvor man hele tiden kan finde noget nyt at lave, optimere eller ændre på.