Flere leads med en moderne hjemmeside​

FOKUS PÅ AT SKABE DIGITAL VÆRDI

Skab flere varme leads med en
moderne og skræddersyet hjemmeside

En god hjemmeside er et online værktøj og ikke bare et online visitkort

Hvis du ønsker digitale resultater, skal du betragte din hjemmeside som mere end bare et online visitkort. I gamle dage, kunne denne taktik fungere, men i takt med alle bliver mere digitale og bruger nettet til både at finde en maler, fysioterapeut eller finde den lokale cafes menukort, så er det blevet vigtigt at have en hjemmeside der kan fungere som et aktivt værktøj.

Din hjemmeside er det første dine potentielle kunder møder, hvis de søger efter det du tilbyder og her skal du konkurrere mod en masse andre om de samme kunder – derfor skal den være moderne, vise din virksomhed frem fra den bedste vinkel og sidst men ikke mindst, kunne skabe flere varme leads eller direkte kunder.

Fordele

Sådan hjælper vi dig, med din nye hjemmeside

Medfølger undervisning​​ materiale

1

Undervisning​

Med hjemmesiden modtager du en 6 undervisningsvideoer, som gør du altid kan gå tilbage og se hvordan det nu lige var du fik ændret et billede, skiftet ud i teksten eller hvordan du fik tilføjet eller fjernet en sektion. ​

Betalt som det lige passer netop dig

2

Tilpasset betaling​

Du kan som udgangspunkt både betale hele hjemmesiden som et engangsbeløb - men du kan også dele regningen op i mindre bidder, så du betaler lidt hver måned. Det er noget vi sammen finder ud af, hvad passer dig og din virksomhed bedst.​

Slip for samtaler med mange forskellige

3

Personlig konsulent​

Du vil fra start af få tildelt en projektleder som vil være bindeleddet mellem din virksomhed og vores virksomhed, som både kan tilføje og udfordre dig på idéer, så du ikke skal have kontakt til 3-5 konsulenter om forskellige ting. ​

Invester i fremtiden på flere måder

4

Fremtidsikret​

Vi udvikler alle vores hjemmesider i WordPress som er verdens mest benyttede CMS system til hjemmesider. Du får derfor ikke en løsning som få kender og som er dyr at lave, vedligeholde eller andet. Du får en hjemmeside som er fremtidssikret og fleksibel. ​

Du ejer selv alt på din hjemmeside

5

Du ejer selv siden​​

Du ejer altid selv din hjemmeside, fra den dato hjemmesiden er betalt. Du ejer også selv alle dine data og du kan ret beset gøre med den som du ønsker, efter du har fået hjemmesiden online og overdraget. ​

Fri fejlretning, backups og opdateringer

6

Fri support

Skal du ud og have en mere avanceret hjemmeside, til en pris på over 50.000 dkk, så er der fri support på hjemmesiden i op til 6 måneder.

En hjemmeside skal skabe flere leads og direkte kunder

En hjemmeside er typisk bygget op med en vis struktur, som vi ved virker og som kan få besøgende til at blive et lead eller en direkte kunde. Afhængig af din virksomhed og din sektor, stilles der forskellige krav til en god hjemmeside. Har du f.eks. en cafe, skal man kunne se menukortet, er du kiropraktor skal man kunne booke en tid direkte og hvis du vasker biler, skal man kunne få en pris på netop den type bil man selv har. Ud over disse funktioner, så kræver en god hjemmeside, et gennemtænkt og bullet-proof design, som hele tiden opfordrer besøgende til at blive en del af din forretning og ikke en del af konkurrenten.

Med andre ord, så er en god hjemmeside et online værktøj for du kan øge din kundetilgang og få flere og trofaste kunder og måske endda hapse nogle af konkurrentens kunder.

En brugervenlig og mobiloptimeret hjemmeside

Du bruger nok din mobil til at søge efter alverdens ting og finde informationer på alt mellem himmel og jord – og selvom det nok ikke er den store overraskelse, så gør langt de fleste netop det. Faktisk er det et sted mellem 40-75% der besøger virksomheders hjemmeside fra mobilen. Det sætter ikke blot krav til at din hjemmeside skal være mobiloptimeret, men også at den fungerer mindst lige så godt på mobil som den gør på computeren, og at den kan skabe den nødvendige interesse, inden man swiper tilbage og går ind på konkurrentens hjemmeside.

Med en mobiloptimeret hjemmeside, så arbejder hjemmesiden stadig for dig og skaber de leads og kunder som den ville på en computer – og så kan du trygt regne med, at kunderne vil blive ved med at komme, uanset om de finder dig fra computeren eller fra deres telefon.

DiTra.dk

"Jeg har brugt Createrz til at lave en dansk version af min hjemmeside og til generelt at optimere hjemmesiden.

Jeg har været ekstremt tilfreds med det serviceniveau Createrz lægger for dagen og den hurtige svartid - uanset hvornår på dagen/ugen det er.

Jeg kan kun give Createrz de varmeste anbefalinger som et top-professionelt team der ønsker at levere på dine ønsker!"

Bjarne Schoen

Proces

Vores proces for det perfekte resultat​

Ved første øjekast virker vores proces simpel - men den virker, hver gang!

01. Forståelse​​​

Nye ideér kommer sjældent ud af den blå luft, men snarere gennem en aha oplevelse og overvejning af potentiale. Første skridt er derfor forståelse af idéen, så vi bedst kan nå i mål med arbejdet. ​ ​

02. Prioritering​ ​

Når forståelsen er på plads, kræver det en prioritering af arbejdet. Derfor laver vi mockups, der nemmere kan få os igennem en eksekvering og dermed sikre os de bedste resultater på kortest tid. ​

03. Eksekvering​​

Når vi er på plads med prioriteringen af opgaven, starter vi på eksekveringen. De foregående faser hjælper os i mål med eksekveringen, så vi er sikre på vi er på samme side og dermed kan skabe de bedste resultater. ​ ​

04. Skalering​​

Når vi har eksekveret på idéen og der er kommet et produkt ud af det hele, så er det tid til at skalere idéen. Her står vi til rådighed og hjælper på alle faser i skaleringen - uanset om det er en lille skalering eller internationalt. ​

En god hjemmeside - hvad er det?

En god hjemmeside handler om mange ting, men først og fremmest kræves der en tydelig struktur. Det handler både om struktur af indhold, men i lige så høj grad design og brugervenlighed.


Når man planlægger sin hjemmeside, så får man et langt mere optimalt flow og en langt større bruger integration, da man ikke bare har sammensat det ud fra mavefornemmelse og i hast.


Inden vi laver en hjemmeside, planlægger vi derfor strukturen af hjemmesiden og sikre os, at den spiller i forhold til alle de ting man skal være opmærksom på.

Når du har strukturen på plads, så er det på tide at kigge på indholdet. Indholdet skal ligesom strukturen heller ikke være tilfældigt, men give det som ens kunder har behov for.

Relevant indhold giver dig ikke bare en klar fordel over for brugerne af hjemmesiden, men det giver dig også et forspring på Google, når de skal indeksere din hjemmeside frem for dine konkurrenters.

Vi sikrer os altid at indholdet er relevant, brugbart og kan indekseret hurtigst muligt.
En god brugeroplevelse kommer ikke blot brugerne til gavn. Det gavner i høj grad også din egen forretning på flere planer.

Først og fremmest så giver det brugerne en længere page time, de er mere overskueligt at finde det man søger, man får som regel mange flere salg eller leads og samtidig så er det noget Google sætter pris på, når de skal indeksere og rangere hjemmesider.

En god brugeroplevelse hænger sammen med alt ovenstående, altså både din struktur, relevant indhold og så hænger det også sammen med et snedigt og overskueligt design.
I hele design og opsætning fasen af en hjemmeside, er det vigtigt at man tænker Google og besøgende ind.

Ovenstående punkter er blot nogle af punkterne – men det kan også være sådan noget som at bruge den rigtige HTML struktur, have en hjemmeside der er hurtig og som let kan indlæses, selv på dårligt internet.

Med andre ord: Du skal ikke bare følge din mavefornemmelse, men tværtimod så skal du følge Googles Guidelines og den hands on erfaring som du ved virker.
Tingene går hurtigt og bestemt i denne digitale verden, hvor nærmest alt information er let tilgængeligt. Derfor er det også vigtigt, at du holder din side ajour og ikke lader gammelt og ud dateret indhold stå – i hvert fald ikke uden at deklarerer at indholdet er forældet.

Er du klar til at skabe noget godt?​

Uanset hvordan og hvorledes vi kan hjælpe dig, så er vi klar til at tage snakken med dig. Udfyld formularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer eller giv os et direkte kald og snak med os omkring din opgave.

Når du trykker send, acceptere du vores privatlivsvilkår

Hvorfor bruger vi WordPress til at bygge vores hjemmesider?​

Der findes rigtig mange gode grunde til at bygge sin nye hjemmeside i WordPress - men der findes selvfølgelig også nogle minusser. Det er derfor altid vigtigt at være tydelig i afklaringen, så man kan sikre at der bliver brugt det rigtige CMS system fra start.

De bedste grunde til at bruge WordPress er:

1. WordPress er et Open Source system. Det betyder, at det er WordPress community som udvikler på det og det er gratis at benytte.

2. WordPress er verdens mest benyttede CMS system og dermed er der mange funktioner som allerede findes og er udviklet - det er derfor billigere end hvis du skal have noget specielt udviklet.

3. WordPress er desuden rigtigt nemt at lære og der findes utallige videoer online, som man kan nærstudere hvis man gerne vil lære mere omkring WordPress.

Hvad koster det så, at få en ny eller skræddersyet hjemmeside?​

Ja, hvad koster en hjemmeside egentligt? Det er lidt det samme som at spørge "Hvad koster en ny bil".

Det kommer nemlig helt an på kravene, stilen, funktionerne og selvfølgelig størrelsen på hjemmesiden. Der findes derfor ikke et endegyldigt svar på dette spørgsmål.

Dog starter en simpel hjemmeside hos os fra 4.999,- og stiger selvfølgelig i takt med ovenstående ting.

Selvom du i dag selv kan lave en hjemmeside relativt nemt, så er det ikke ensbetydende med man bør gør det. Du kan i og for sig også selv bygge et hus, men uden en dybdegående forståelse for dette, ender du nok med et hus som du ikke selv vil bo i.

Hos Createrz har vi en mantra der hedder: Man skal gøre det man er god til og fokusere på det, da det giver den største værdi.

Og vi er faktisk ret gode til at lave hjemmesider, hvis vi selv skal sige det.

Lad os tale om dit projekt!

Indtast dine oplysninger og så vender vi tilbage indenfor 24 timer

Når du trykker send, acceptere du vores privatlivsvilkår