Facebook Ads

I dag spiller sociale medier en kæmpe rolle i stort set alle menneskers liv. Vi bruger mange timer i løbet af en dag på Facebook og det er derfor også her, at langt de fleste kunder er.

Kom ud til dit perfekte publikum, skab brand awareness, få flere besøgende og mere salg med Facebook annoncering.

Hvorfor Facebook Ads?

1. ØGET OMSÆTNING & TRAFIK

Der er ingen tvivl om, at det købe stærke segment findes på Facebook. Her kan ens omsætning øges markant, samt man kan få langt mere trafik ind på sin hjemmeside eller webshop.

2. BRAND AWARNESS & LIKES

Brand awareness er ikke kun essentielt, så du kan være i dine kunders sind, men også fordi det kan hjælpe markant på dine Google placeringer. Likes giver desuden et social proof, som kan gøre det nemmere for dine kunder at handle hos dig.

3. NØJAGTIG MÅLRETNING

Med Facebook Ads kan du målrette dine kampagner, således at de rammer det segment som er dine perfekte og købestærke kunder. Dermed kan du hurtigt få flere salg!

facebook ads

Boost din forretning med det samme

Hos Createrz er vi et kreativt webbureau og det er noget der kommer dig til gode, når vi snakker Facebook Ads. I dag handler Facebook Ads nemlig i langt højere grad om hvordan en kampagne opsættes, sættes sammen og hvilket materiale man bruger i sin kampagne. Det handler om at være kreativ og det handler om at basere sine handlinger på baggrund af data.

Opsætter du din annonce helt korrekt, rammer det rigtige publikum og laver den perfekte kreativ, så er der nærmest ingen grænse for hvor langt du kan nå med dine Facebook kampagner.

Facebook Ads er også det helt perfekte redskab at satse på, hvis du gerne vil skalere din forretning til nye højder og vækste din virksomhed. Facebook Ads bør derfor altid indgå i din samlede marketings strategi.

Har du brug for hjælp til opsætning, gennemgang, gennemsyn og generelt bare administration af dine Facebook annoncer, så er du derfor kommet til det helt rette sted og vi kan hjælpe dig rigtig godt på vej mod toppen!

Bliv kontaktet

Createrz nyhedsbrev!

Tips & Tricks til bedre placeringer på Google

SEO-bureau placeret centralt i Aalborg

Createrz er et SEO-bureau placeret centralt i Aalborg. Herfra arbejder vi med kunder på tværs af hele landet og hjælper også udenlandske kunder og samarbejdspartnere med at få bedre placeringer, flere eksponeringer og flere kliks – og den vej igennem også flere online kunder.

Som et helt igennem nordjysk bureau kan vi tilbyde en høj ekspertise til Nordjyske priser (læs: billigt). Således kan vi sikre flere virksomheder en god vej fremad på Google til priser, der faktisk også er til at betale.

Vi har SEO-pakker til alle – lige fra den lille virksomhed, som kun dækker lokalt til store virksomheder, som både skal dække lokalt, nationalt, og måske endda også internationalt.

RELATERET PRODUKTER

Vi udfordre standard webløsninger med kreativitet

Webshop

Få en ny optimeret webshop

Hjemmeside

Få en konverterings dygtig hjemmeside​

Facebook Ads bør være en del af din gennemgående marketingsstrategi

Når man laver en gennemgående marketingsstrategi, skal man huske at kigge på alle de alternative steder man har at annoncere. Selvom vi er store fortaler for f.eks. Søgemaskineoptimering, så kan det næppe stå helt alene og man bør krydder det med f.eks. Facebook Ads. På den måde sikre man sig nemlig besøgende, salg og brand awareness nu og her, mens man styrker sine organiske placeringer og kan dermed betale det ene hjem, med det andet.

Samtidig så er Facebook Ads også en kanon god måde, at skalere sin forretning på og du kan altså komme langt ud over dine lokale eller nationale grænser, når du arbejder med Facebook Ads. Samtidig er det også et rigtig godt redskab til at teste forskellige kampagner og produkter af.