Lad os klare din daglige digitale drift​

FOKUS PÅ AT SKABE DIGITAL VÆRDI

Er din hjemmeside sikker i en usikker verden?
Lad os hjælpe dig igang med at gøre den sikker!

Fokuser på det der betyder noget og lad os klare den digitale drift​

Aldrig har verden været mere usikker i den digitale tidsalder end den er nu. Det er også derfor, at det er ekstra vigtigt, at du kan stå imod ubehagelige overraskelser, hvis uheldet skulle være ude.

Vi hjælper med at tage daglige eller ugentlige backups, fejlretter og sikre at plugins bliver opdateret som de skal. Vi hjælper dig igang med alt fra stort til småt og vigtigst af alt - vi holder din hjemmeside sikker, så du ikke behøves at frygte en ubehagelig overraskelse.

Fordele

Sådan hjælper vi dig, med digital drift

Medfølger undervisning​​ materiale

1

Daglig backups​​​

Vi tager daglige backups og gemmer på vores lokale drev, så du altid er sikker på, at kan komme ind på din side med mindst muligt tab hvis uheldet skulle være ude.

Betalt som det lige passer netop dig

2

99,99% oppetid​​​

Selvom vi gerne ville tilbyde 100% oppetid, så skal en hjemmeside jo fra tid til anden opdateres - og det er derfor vi kun tilbyder 99,99.

Slip for samtaler med mange forskellige

3

Spam beskyttelse​​

Vi sikre du i størst muligt omfang undgår at blive bombarderet med spam forespørgsler fra mails, med alt fra dårlige tilbud til malware.

Invester i fremtiden på flere måder

4

Ugentlig opdateringer​​​

Vi sikre at dine plugins altid bliver opdateret til tiden, så der ikke er nogle sikkerhedsbrister på din hjemmeside, da det i langt størstedelen af tilfældene er plugins der foresager dårlig sikkerhed.

Du ejer selv alt på din hjemmeside

5

Sparring og vejledning

Har du brug for sparring og vejledning ift. en drift opgave med din hjemmeside, så står vi klar til at hjælpe dig med det.

Fri fejlretning, backups og opdateringer

6

Fri support

Skulle uheldet være ude, så kan du ringe i alle døgnets 24 timer og derfor sætter vi ind på at få fikset problemet hurtigst muligt.

Slip for besværet og frygten​

Når man har en virksomhed som også fungere online, så skal man af og til igennem f.eks. backups, opdateringer og klargøring af forskellige elementer. Det kan være man har brug for at tilpasse sine løsninger og/eller tilføje og fjerne nogle. Det kan også være, at der er nogle der simpelthen prøver at skade din virksomhed ved f.eks. hackerangreb eller stjæle alt din data.

Alt dette kan skabe problematikker, man så har brug for at håndtere efterfølgende og det kan tage lang tid - hvis man overhovedet er klar over hvordan man løser dette.

Med en digital drift aftale, så sikre du dig selv, din virksomhed og dine data. Vi laver alt fra ugentlige til daglige backups, opdatere din hjemmeside, plugins og temaer og sikre at tingene bliver løst, hvis der skulle være nogle udfordringer med f.eks. opdateringer.

Skulle uheldet være ude og du bliver udsat for et hackerangreb, så har vi som minimum den sidste ugentlige backup, så du hurtigt kan komme på benene igen.

Priseksempler på digital drift

Almindelig drift

eCommerce drift

Special drift

Er du klar til at skabe noget godt?​

Uanset hvordan og hvorledes vi kan hjælpe dig, så er vi klar til at tage snakken med dig. Udfyld formularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer eller giv os et direkte kald og snak med os omkring din opgave.

Når du trykker send, acceptere du vores privatlivsvilkår

Lad os tale om dit projekt!

Indtast dine oplysninger og så vender vi tilbage indenfor 24 timer

Når du trykker send, acceptere du vores privatlivsvilkår