Webdesign

Adobe XD Design

Har du brug for et design og vil du enten selv kaste dig ud i udviklingen, eller har du allerede et internt team, der arbejder på at lave din hjemmeside, så kan vi skabe det perfekte design for dig i Adobe XD.

WordPress Design

En virksomheds vigtigste touch point er dens hjemmeside. Den fortæller meget om en virksomhed, dens produkter samt dens tanker om sig selv, dens kunderne og samfundet. Derfor skaber vi hurtigt det perfekte touch point for dig, som let kan redigeres på et senere tidspunkt.

Redesign

Mange virksomheder har i dag allerede en hjemmeside - og ofte en, som de selv har lavet, eller som efterhånden er forældet. Derfor redesigner vi tit og ofte hjemmesider, så de følger med virksomheders udvikling og nutidens designtrends.

eCommerce

eCommerce

Det vigtigste ved at sælge på nettet er at have en webshop, som brugerne kan finde rundt på, og som gør det let at konvertere fra besøgende til kunde. Vi bygger konverteringsvenlige webshops uden at gå på kompromis med design.

Produktsider

Ens produkter er ofte det vigtigste i en virksomhed, og derfor fortjener dine produkter også en produktside, der matcher dine behov. Vi bygger kun custom produktsider, der matcher netop dette krav.

Kategorisider

Har du en kæmpe butik, og ønsker du at dele det hele lidt bedre op, så det bliver lidt nemmere for dine besøgende at finde netop det, som de søger? Med en custom kategoriside kan vi hjælpe dig med det.

Checkout side

Der hvor langt de fleste mulige kunder springer fra er, når de finder checkout siden svær at navigere på. Vi har specialiseret os i at bygge brugervenlige og konverteringsdygtige checkout sider.

Brugerfunktioner

Har du en subscription hjemmeside eller noget andet, der har brug for specielle funktioner, så bygger vores team det gerne til din hjemmeside.

Lagerstyring

Det er vigtigt at kunne holde øje med sine produkter, og hvor meget af der er tilbage af de forskellige varer med henblik på at kunne bestille nogle nye hjem. Derfor er et lagersystem en vigtig nøgle til en succesfuld eCommerce-butik.

Marketing

Markeds- & konkurrent research

At kende og vurdere dine konkurrenters online aktiviteter er første skridt mod succes for din egen virksomhed. Vi skaber et nøjagtigt billede af dine konkurrenter, hvilke metrics der gør sig gældende for dig og skaber 1-1 sammenligninger.

Identificering af forretningsbehov

Vi arbejder tæt sammen med dig om alt inklusive at finde og identificere de rigtige forretningsbehov, finde muligheder og skabe et "need-to-have" behov, der hjælper dig frem på markedet og gør din forretning til kundernes foretrukne.

Idea validation

Idévalidering er en proces, der indvolverer at indsamle beviser omkring idéer gennem eksperimenter med henblik på at tage hurtige, databelyste beslutninger. Det er en proces, der starter fra en idé, og typisk slutter med en betalende kunde.

Søgemaskineoptimering

At ligge nummer 1 på Google på dine fokus keywords kan være altafgørende for at få de rigtige kunder ind på din hjemmeside og ikke dine konkurrenters. Med Googles mere end 200 ranking factors kan det være en udfordring, men heldigvis er vi virkelig skarpe til netop dette.

Google annoncering

At købe sig adgang til de øverste lag i søgefeltet kan være måden hvorpå, du skalerer din forretning langt hurtigere, end du kunne drømme om. Det kræver dog den rette research, analyse og strategi - hvilket er noget, vi kan hjælpe dig med.

Facebook annoncering

Facebook er for nogle det absolut bedste tool til at promovere deres virksomhed, vise den frem, få besøgende og skabe salg. Det kræver dog, at du har den helt rette tilgang, kan lave de bedste kreativer og kan skabe masser af awareness. Dette er noget, som vi har gjort mange gange og kan hjælpe dig med også.

FAQ

Ethvert samarbejde starter som regel med et “hej” i vores mail-indbakke eller et telefonopkald, hvor vi bliver briefet om dit nye projekt. Herefter sender vi et designudkast til godkendelse – hvis det er et designprojekt – og ellers laver vi en marketingsstrategi for jer.

Datoen for start vil blive sat, når vi er kommet igennem den indledende fase og har: fået et brief omkring projektet, estimeret længden af projektet, færdiggjort kontraktunderskrivelsen og modtaget forudgående betaling. Det plejer at tage 1 lille uge.

Når vi har fået briefet omkring projektet og sikret, at vi forstår projektet og omfanget af det 100%, så gør vi alt for at vende tilbage med et tidsestimat inden for 24 timer.

Vi tager gerne imod små projekter – vores minimum er dog projekter af en værdi på 7.000,- inden for design og 3.000,- inden for marketing.

Det kommer helt an på projektet, dets størrelse, skalering og udfordringer undervejs. De hurtigste projekter bliver som regel søsat inden for 2 uger – men det kan også tage op til 6 måneder, hvis projektet har en stor størrelse og kræver mere tilpasning og udvikling.

En wireframe eller en marketingsstrategi er et essientielt redskab for os, så vi kan komme i mål uden for mange udfordringer. Det er altid den hurtigste og mest effektive måde at gøre det på – og så sparer det dig penge i længden.

Vi bruger aldrig templates. Alle vores designs bliver bygget fra bunden og er fuldt ud custom-made.

Alle vores hjemmesider bliver skabt i WordPress, hvor du ikke behøver den helt store tekniske viden for hurtigt og enkelt selv at kunne rette eksempelvis tekst og billeder til. Her kan du læse mere om, hvorfor vi kun bruger WordPress.

Skal vi starte en rejse sammen?

Vi vender tilbage på ingen tid!