SEO Analyse.

Få en dybdegående SEO analyse af hvordan din hjemmeside eller webshop klare sig på Google. I analysen bliver du klar over hvad og hvordan du ranker, hvordan din hjemmesides sundhed ser ud, hvordan din backlink profil er formet og hvad du bør være opmærksom på, når skal i krig mod dine konkurrenter om placeringerne på Google. Sidst men ikke mindst, så får du gennemgået det hele med en professionel SEO konsulent, som efterfølgende vil blive din kontaktperson, hvis du gerne vil gå videre med en af vores SEO pakker.

En SEO analyse er første skridt i retningen mod mere trafik til din hjemmeside. ​​

En gratis SEO analyse er det første skridt mod, at finde ud af hvordan du står rent SEO mæssigt. Din rapport bliver altid udarbejdet af en SEO ekspert, der efterfølgende kan tage snakken med dig om, hvordan du kommer i mål med de udfordringer din virksomhed står overfor.

Så hvorfor ikke bare få det gjort - det er jo helt gratis!

Få en dybdegående SEO analyse og gennemgang, af en rigtig SEO ekspert.

En SEO analyse er så meget mere end blot tal og grafer, det handler også om at læse tallene og graferne korrekt. Når du får foretaget en gratis SEO analyse, vil den altid blive udarbejdet af en SEO ekspert, der både kan gå i dybden med din rapport og som kan guide dig i den helt rigtige retning, når det kommer til at eksekvere på den også. Vi er med dig hele vejen og selvom en SEO analyse er et teknisk stykke arbejde, så forklare vi det gerne på helt almindeligt dansk.

INDHOLD

Hvad får du ud af en gratis SEO analyse?

Få et overblik

Få et samlet overblik over hvilken situation I står i som virksomhed: Her menes mængden af organisk trafik, domæne styrke og meget mere.

Framework anbefalinger

Få et indblik i hvordan jeres overordnede struktur på jeres side bør være, så I sikre jer den maksimale skalerbarhed og udnyttelse af potentiale.

Teknisk analyse​

Få et indblik i hvordan i står på nogle basale tekniske punkter, så I kan sikre jer, at jeres side opnår den største rækkevidde og ikke støder ind i uforudsete fejl.

Anbefalede keywords​

Som en del af analysen får I også en keyword gennemgang af hvilke keywords I i forvejen ligger på og hvilke der bør stræbes efter.

Backlingprofil

Som en vigtig del af SEO analysen gennemgår vi også jeres backlink profil og ser på styrker og svagheder her.

Gennemgang med ekspert​

Når vi har gennemarbejdet en analyse, vil du blive ringet op af en af vores SEO eksperter der gennemgår rapporten med dig.