Få taget temperaturen af din SEO
med en gratis SEO-analyse

Få en dybdegående SEO analyse af, hvordan din hjemmeside eller webshop klarer sig på Google og hvilke muligheder du har for at få flere kunder, leads og eksponering med Google.

createrz for business scaled 1

Komplet og sammenlignelig gennemgang af din
hjemmeside eller webshops performance på Google

Få et overblik

Få et samlet overblik over, hvilken situation I står i som virksomhed: her menes mængden af organisk trafik, domænestyrke, og meget mere.

Framework anbefalinger

Få et indblik i, hvordan jeres sides overordnede struktur bør være, så I sikrer jer den maksimale skalerbarhed og udnyttelse af jeres potentiale.

Teknisk analyse​​

Få et indblik i, hvordan I står på nogle basale tekniske punkter, så I kan sikre jer, at jeres side opnår den største rækkevidde og ikke støder ind i uforudsete fejl.

Keyword analyse

Som en del af analysen får I også en keyword-gennemgang af, hvilke keywords I i forvejen ligger på og hvilke, der bør stræbes efter.

Backlink analyse​

Som en vigtig del af SEO-analysen gennemgår vi også jeres backlinkprofil og vurderer dennes styrker og svagheder

Gennemgang med konsulent​​

Når vi har gennemarbejdet en analyse, vil du blive ringet op af en af vores SEO-konsulent, der gennemgår rapporten med dig

En SEO analyse er første skridt i den rigtige retning mod flere kunder og mere trafik på din hjemmeside

En gratis SEO-analyse er det første skridt mod at finde ud af, hvordan du står rent SEO-mæssigt. Din rapport bliver altid udarbejdet af en SEO-ekspert, der efterfølgende står til rådighed til en snak med dig om, hvordan du bedst kommer i mål med de udfordringer, som din virksomhed står over for.

Så hvorfor ikke bare få det gjort - det er jo helt gratis!

Få en dybdegående SEO-analyse &
gennemgang af en rigtig SEO-ekspert

En SEO analyse er så meget mere end blot tal og grafer, det handler også om at læse tallene og graferne korrekt. Når du får foretaget en gratis SEO-analyse, vil den altid blive udarbejdet af en SEO-ekspert, der både kan gå i dybden med din rapport og guide dig i den helt rigtige retning, når det kommer til at eksekvere på den. Vi er med dig hele vejen, og selvom en SEO-analyse er et teknisk stykke arbejde, forklarer vi den gerne på helt almindelig dansk.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at opbevare dine data. Du accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, når du trykker på Bliv kontaktet-knappen nedenfor. Du kan altid få indsigt i dataet eller bede os om at slette det ved at kontakte os. Læs mere i vores brugerbetingelser.