Få et gratis temperatur tjek på din hjemmeside, med en gratis SEO-analyse​

Få en dybdegående SEO analyse af, hvordan din hjemmeside eller webshop klarer sig på Google. Analysen giver dig et komplet overblik over, hvordan du ranker, hvordan din hjemmesides sundhed ser ud, hvad tilstanden er på din backlinkprofil, og hvad du bør være opmærksom på, når du skal kæmpe med dine konkurrenter om de bedste placeringer på Google. Sidst men ikke mindst får du gennemgået det hele med en professionel SEO-konsulent, som også vil blive din faste kontaktperson, hvis du efterfølgende ønsker at erhverve en af vores SEO-pakker.

udtagelse 3

"Det gode ved en gratis SEO analyse var, at jeg kunne finde ud af hvordan jeg egentlig stod, inden jeg tog valget om at forbedre min online tilstedeværelse"

En SEO analyse er første skridt i den rigtige retning mod mere trafik på din hjemmeside

En gratis SEO-analyse er det første skridt mod at finde ud af, hvordan du står rent SEO-mæssigt. Din rapport bliver altid udarbejdet af en SEO-ekspert, der efterfølgende står til rådighed til en snak med dig om, hvordan du bedst kommer i mål med de udfordringer, som din virksomhed står over for.

Så hvorfor ikke bare få det gjort - det er jo helt gratis!

Få en dybdegående SEO-analyse og gennemgang af en rigtig SEO-ekspert

En SEO analyse er så meget mere end blot tal og grafer, det handler også om at læse tallene og graferne korrekt. Når du får foretaget en gratis SEO-analyse, vil den altid blive udarbejdet af en SEO-ekspert, der både kan gå i dybden med din rapport og guide dig i den helt rigtige retning, når det kommer til at eksekvere på den. Vi er med dig hele vejen, og selvom en SEO-analyse er et teknisk stykke arbejde, forklarer vi den gerne på helt almindelig dansk.

Hvad får du ud af en gratis SEO-analyse?

Få et overblik

Få et samlet overblik over, hvilken situation I står i som virksomhed: her menes mængden af organisk trafik, domænestyrke, og meget mere.

Framework anbefalinger

Få et indblik i, hvordan jeres sides overordnede struktur bør være, så I sikrer jer den maksimale skalerbarhed og udnyttelse af jeres potentiale.

Teknisk analyse​

Få et indblik i, hvordan I står på nogle basale tekniske punkter, så I kan sikre jer, at jeres side opnår den største rækkevidde og ikke støder ind i uforudsete fejl.

Anbefalede keywords​

Som en del af analysen får I også en keyword-gennemgang af, hvilke keywords I i forvejen ligger på og hvilke, der bør stræbes efter.

Backlingprofil

Som en vigtig del af SEO-analysen gennemgår vi også jeres backlinkprofil og vurderer dennes styrker og svagheder.

Gennemgang med ekspert​

Når vi har gennemarbejdet en analyse, vil du blive ringet op af en af vores SEO-eksperter, der gennemgår rapporten med dig.