Rengoering A/S.

Rengoering.com A/S er et Brøndby-baseret rengøringsfirma, der hjælper virksomheder og institutioner med rengøring. På trods af at virksomheden er baseret i Brøndby, har de flere kontorer fordelt rundt omkring i landet, og dækker således også hele Danmark med deres rengøringsservice.

Hvad vi stod for

Intergreret Intranet

Rengoering.com A/S er en stor virksomhed, som tit eksempelvis skal håndtere nye ansatte, interne dokumenter, og meget mere.

I den forbindelse oprettede og designede vi et interaktivt intranet, som kan benyttes til internt brug og dermed være med til at samle det hele ét sted.

Grundinformationer

Da vi skulle designe Rengoering.com A/S’s nye hjemmeside, var det vigtigt for os, at deres nye identitet blev en forbedret og opgraderet version af deres eksisterende. Rengoering.com A/S er nemlig et veletableret firma med en lang og progressiv historie, og derfor var det også vigtigt ikke at ændre for meget i udtrykket men blot styrke det og gøre det bedre, end det var før.

Ud over at give deres online profil et stærkere udtryk, skabte vi også en masse service-sider, ‘om os’-sider, CSG-sider, tidslinjer, og meget mere, der både bidrager til at styrke hjemmesidens udtryk og er med til at styrke deres online position via SEO.
webdesign case rengoering