fbpx
/kriːˈeɪtəs/

We are creators creating
awesome things.

Createrz er startet med hjertet for design, kreative løsninger og fordi vi simpelthen blev trætte af det eksisterende marked. Alt for mange billede, ikke funktionsdygtige og ikke ambitiøse løsninger er kommer på markedet og vi er kommet for at rydde op. 😎

Forenklet sagt,
we dare what others don't

We are Createrz, and we simply create awesome things. Createrz er et tæt team af eksperter, der er klar til at tackle de mest indviklede gåder, når det kommer til hjemmesider, webshops, e-commerce og SaaS løsninger. Vi elsker at gå på arbejde, for vi elsker det vi laver. Det er også derfor vi altid tror på succes, når vi kaster os ind i et projekt.

Hos Createrz er vi alt andet end et mainstream bureau. Vi tør, hvor andre vover. Vi følger altid med på de nyeste trends og fra tid til anden, så skaber vi dem da også selv. For os er det ikke et arbejde, det er passion. ❤️

Som sagt: We are Createrz, and we simply create awesome things.
0 +
Projekter gennemført
0 års
Web erfaring​

Vi arbejder med
alle typer projekter

Vi elsker alle slags projekter – store som små. Og nogle gange har man måske blot brug for hjælp til at rette en enkelt lille dimsedut. Andre gange skal man have redesignet hele sin hjemmeside eller markedsført sig i et nyt land.

Uanset projektet størrelse, så er vi ikke for fine til at høre om det og give vores bedste bud på en løsning. Selvom vi foretrækker at tænke kreativt, så kan vi også godt tænke kost effektivt.

Vi er kreative nørder, innovative personer, drømmere og vi har en passion for at gøre det bedre i morgen, end vi gjorde det i dag.
Og helt ærligt, vi var ret awesome i dag.

Mangler du hjælp til et projekt?

Vi elsker at snakke om nye projekter – store som små. 

Sig hej og lad os snakke om dit nye projekt! 👋

Leder du efter et godt tilbud?

Fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig og så vender vi tilbage indenfor 24 timer. 

Leder du efter et godt tilbud?

Fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig og så vender vi tilbage indenfor 24 timer.