Med dine unikke idé, skaber vi unikke digitale oplevelsere 😄

Vi drømmer om godt design og udlever det i de vågne timer

Createrz er et kreativt webbureau placeret i hjertet af Aalborg. Vi har specialiseret os i at hjælpe små og mellemstore virksomheder, med hjemmesider løsninger der møder deres krav, samtidig med vi krydre den med vores internet magi. Vi har specialiseret os i UX/UI, hvilket betyder, at alle de hjemmesider vi laver, er lavet med udgangspunkt i dine bruger.

Hos Createrz forsøger vi at skabe venner og ikke kunder. Vi ved nemlig, at med venner, så har man et bedre udgangspunkt og vi dermed kan hjælpe hinanden, med at hjælpe vores venner til vækst. For os er deres succes, nemlig vores succes.

Med udgangspunkt i gennemarbejdet strategi, branding, flot design og med forbrugerne i tankerne, sikre vi at du får de bedste udgangspunkter for at få succes med din virksomhed. Sådan arbejder vi bare bedst.

Lyder det som noget for dig? Kontakt os nu!

Vi hjælper dig gerne med

  • Sammensætte dit brand med unikt content
  • Hjælpe med at beskrive din næste rejse
  • Skabe unikke digitale løsninger
  • Sammensætte et digitalt team til din virksomhed
  • Guide og rådgive med digital marketing

"Vi er digitale strateger, kommunikatorer, designere, udviklere, produktudviklere og brainstormere med en forkærlighed for høje, ofte skøre ambitioner."

Vi samler ikke på kunder
- Vi samler på relationer

Vi tror som nævnt, ikke på masseproduceret hjemmesider, content og animationer. Vi tror på de unikke oplevelser og ydelser der sikre, at du også vender tilbage næste gang du har behov for hjælp. Det betyder at vi ikke er de billigste i byen, men vi er klart de bedste og selvom vi er de bedste, behøves det stadig ikke, at være det dyreste.

Vi kan hjælpe dig fra a-z

Selvom vi er et full-service webbureau placeret i hjertet af Aalborg, hjælper vi danske og udenlandske virksomheder overalt i hele landet og i hele verdenen. Vi har en holistisk tilgang, der gør, at vi sætter os helt ind i din forretning når vi skal hjælpe dig med at komme i mål med dine drømme. Det er for os, den eneste rigtige måde at arbejde på.

Dedikeret webbureau

Først og fremmest er vi et kreativt digitalt webbureau, der primært arbejder med, at lave smukke og intuitive hjemmesider, webshops og søgemaskineoptimering, der gør at du kan nå de mål, som du sætter for din virksomhed.

Vores primære målgruppe

Vores primære målgruppe er, at hjælpe små og mellemstore virksomheder med, at komme i mål med deres digitale drømme, at få en flot, moderne og ny hjemmeside eller blive vist i toppen af søgefeltet på Google.

Vi er ikke som de andre

Selvom der i dag findes utallige af webbureauer og digitale marketings bureauer, så kan vi både love og garantere, at vi absolut ikke er som de andre. Vi har en kreativ, holistisk og nærværende indstilling, der gør vi gerne arbejder lidt mere, så vi får det bedste resultatet – og ikke mindst, så snakker vi stadig dansk som er til at forstå.
Schema Markup – Den eneste SEO guide du bør at læse i 2021
10 gode (og korte) råd til at optimerer din SEO

Lad os kontakte dig!

Hjemmeside
Læs mere

Webshop

Læs mere

SEO

Læs mere

Animationer

Læs mere

Logo

Læs mere
Hjemmeside
Læs mere

Webshop

Læs mere

SEO

Læs mere

Animationer

Læs mere

Logo

Læs mere