Med teknisk snilde, kreative løsninger, stort gåpåmod, og fantastisk service, skaber vi nogle perfekte rammer for udvikling og design

01. Udforskning og analyse

Det første step i et samarbejde, uanset om det gælder en webdesign til en ny hjemmeside, om vi skal lave en salgsoptimeret webshop, eller om vi skal lave datadrevet SEO, er altid at udforske markedet og analysere på de data, som er tilgængelige.

På den måde kan vi nemlig finde frem til målgruppe, købsvaner, online adfærd, gængse mønstre, gode søgeord med høj volume, og lavthængende frugter til hurtige resultater i forhold til netop din hjemmeside eller webshop.

Alle hjemmesider og webshops har nemlig forskellige udgangspunkter i forhold til, hvem deres slutbruger er og hvilke Google-søgeord, som de gerne vil ligge godt på.

Uden en god og gennemarbejdet analyse når man aldrig helt i mål og får succes, og det er netop det, som vi altid gør: når i mål og får succes.

02. Gennemtænkning og konkretisering

Næste step i processen er altid at gennemtænke projektet – hvilke muligheder er der, og hvordan kan vi bedst imødekomme dine ønsker?

Nogle gange er der en lige linje mellem efterspørgsel og eksekvering, men langt de fleste projekter kræver en smule mere arbejde. I sådanne tilfælde er vejen mod at komme helt i mål mere snoet, når både design, ønsker, features, og placeringer, hvis vi snakker SEO, skal gå op i en højere enhed.

Det hele handler om brugeradfærd, hvad man specifikt ønsker at opnå, hvad siden eller søgeordene præcist skal kunne, og hvordan vi så får det til at blive en realitet.

Uanset hvad, så ender det altid ud i en konkret plan, som vi efterfølgende nemt kan eksekvere, så du altid på forhånd ved, hvad der skal ske, og hvad resultatet bliver.

03. Udvikling og eksekvering

Tredje step i processen er at føre planen ud i livet. Somme tider går der ikke særlig lang tid fra udarbejdningen til udførslen af en konkret plan – der naturligvis er lavet på baggrund af en dybdegående analyse, et gennemtænkt design, og velovervejede muligheder – mens der andre gange godt kan gå lidt tid, før det hele går op i en højere enhed.

Det er som regel bundet op på, hvor avanceret forespørgslen har været, og hvilke muligheder og betingelser der har været for at kunne imødekomme ønskerne på den bedst mulige måde.

Når vi først går i gang med den konkrete udvikling på projektet, er der altid en dedikeret medarbejder, som får tildelt ansvaret for at føre tilsyn med forløbet. Derved skal du også kun tage stilling til én kontaktperson og ikke 10 forskellige, som vi ved kan være en smule forvirrende i det lange løb.

04. Lancering og support

Sidste step i processen er selvfølgelig lanceringen. Dette er som regel det mest spændende step for dig og for os, hvor vi endelig kan få realiseret det, som vi har arbejdet så intenst på at få skabt og sammensat på baggrund af analyser, gennemtænkte processer, design, og brugeradfærd.

Alle hjemmesider og webshops laves først på en staging server, og når arbejdet er færdiggjort, hjælper vi dig selvfølgelig med overflytningen til det rigtige domæne og udskifter det, der kræver udskiftning, hvis du i forvejen har en eksisterende hjemmeside eller webshop.

Hvis behovet er der, optager vi gerne nogle informative followup-videoer, som sikrer, at du nemt kan finde ud af, hvordan du gør lige netop det, som du har brug for at kunne med din nye hjemmeside eller webshop. Dette er uanset, om det er fordi, du gerne vil lære at skrive et blogindlæg, ændre lidt i en overskrift, eller skifte billeder ud.

"Vi er digitale strateger, kommunikatorer, designere, udviklere, produktudviklere og brainstormere med en forkærlighed for høje, ofte skøre ambitioner."