Med teknisk snilde, kreative løsninger, stort gåpåmod og fantastisk service, skaber vi nogle perfekte rammer for udvikling og design.

Createrz er et kreativt webbureau placeret i hjertet af Aalborg. Vi har specialiseret os i at hjælpe små og mellemstore virksomheder, med hjemmesider løsninger der møder deres krav, samtidig med vi krydre den med vores internet magi. Vi har specialiseret os i UX/UI, hvilket betyder, at alle de hjemmesider vi laver, er lavet med udgangspunkt i dine bruger og det behov du måtte have.

01. Udforskning og analyse

Første step i et samarbejde, uanset om det gælder en webdesign til en ny hjemmeside, om vi skal lave en salgsoptimeret webshop eller om vi skal lave datadrevet SEO, så er det første step altid, at udforske markedet og analyserer på de data som der er.

På den måde kan vi nemlig finde frem til målgruppe, købsvaner, online opførsel, gængse mønstre, gode søgeord med høj volume og lavt hængende frugter til hurtige resultater.

For alle hjemmesider og webshops har forskellige udgangspunkter i forhold til hvem deres slutbruger er eller hvilke søgeord de gerne vil ligge godt på, på Google.

Uden en god og gennemarbejdet analyse, når man nemlig aldrig helt i mål og får succes, og det er nemlig det vi altid gør: når i mål og får succes.

02. Gennemtænkning og konkretiser

Næste step i processen, er altid at gennemtænke projektet, hvilke muligheder er der og hvordan kan vi bedst imødekomme dine ønsker.

Nogle gange er der en lige linje mellem efterspørgsel og eksekvering, men langt de fleste projekter kræver en smule mere arbejde og har derfor en snoet vej, for at kunne komme helt i mål med både design, ønsker, features, eller for den sags skyld placeringer hvis vi snakker SEO.

Det hele handler nemlig om brugeradfærd, ønsket opnåelse, hvad siden eller søgeordene præcist skal kunne og hvordan vi så får dem til det.

Uanset hvad, så ender det altid ud i en konkret plan, som vi efterfølgende nemt kan eksekvere på, så du altid ved hvad der sker og hvad vi ender ud med på forhånd.

03. Udvikling og eksekvering

Tredje step i processen er, at føre det planlagte til live. Sommetider går der ikke særlig lang tid fra, at vi har udarbejdet en konkret plan, der er kommet frem på baggrund af en dybdegående analyse, gennemtænkt design og velovervejet muligheder – mens der andre gange godt kan gå lidt tid, før det hele faktisk går op i en højere enhed.

Det er som regel bundet op på, hvor avanceret forespørgselen har været og hvilke muligheder der har været for, at kunne imødekomme ønskerne på de bedst mulige betingelser.

Men når vi først går igang med den konkrete udvikling på projektet, så er der altid en dedikeret medarbejder som får projektet og derved skal du også altid kun snakke med én person og ikke 10 forskellige, som kan være en smule forvirrende i det lange løb.

04. Lancering og support

Sidste step i processen er selvfølgelig lanceringen. Dette er som regel det mest spændende step for dig og for os, hvor vi endelig kan få det vi har arbejdet så intenst på, at få skabt og sammensat på tværs af analyser, gennemtænkte processer, design og bruger adfærd.

Alle hjemmesider og webshops bliver nemlig til på en stagin server og vi hjælper selvfølgelig dig med flytningen til det rigtige domæne og udskifter det der skal udskiftes, hvis du i forvejen har en eksisterende hjemmeside eller webshop.

Hvis der er brug for det, så optager vi altid nogle follow up videoer, som kan sikre, at du altid kan gøre det du præcist har brug for. Uanset om det er fordi du gerne vil lære at skrive et blogindlæg, ændre lidt i en overskrift eller med tiden skifte et billede ud.

"Vi er digitale strateger, kommunikatorer, designere, udviklere, produktudviklere og brainstormere med en forkærlighed for høje, ofte skøre ambitioner."