Vi realiserer digitale visioner gennem kreative koncepter, teknologi i spidsen og med målbare resultater.

Lær os at kende

Aalborg baseret webbureau​

Createrz er et Aalborg baseret virksomhed, der arbejder med både lokale og nationale virksomheder – men vi spejder også til udlandet, og arbejder med internationale virksomheder.

Vores primære målgruppe er SMV’er eller små og mellemstore virksomheder, men vi tager også jævnligt opgaver ind for både store koncerner. Uanset hvad, så er målet, at skabe de helt perfekte resultater for vores kunder.

Createrz blev startet da vi kiggede på et marked, der efterhånden både var blevet grådige, søvnige og kørte på autopilot og ikke rigtig bragte den helt store værdi til de virksomheder de hjalp. Vi kunne ikke se på, mens vi sad på vores hænder og gjorde ingenting og det blev startskuddet til Createrz – Dit kreative digitale webbureau.

Forenklet sagt,
we dare what others don't

We are Createrz and we simply create awesome things. Createrz er et tæt team af eksperter, der er klar til at tackle de mest indviklede gåder, når det kommer til hjemmesider, webshops, e-commerce og SaaS løsninger, kreative design og organisk markedsføring. Vi elsker at gå på arbejde, for vi elsker det vi arbejder med. Det er også derfor vi altid tror på succes, når vi kaster os ind i et projekt.

Hos Createrz er vi alt andet end et mainstream bureau. Vi tør, hvor andre vover. Vi følger altid med på de nyeste trends og fra tid til anden, så skaber vi dem da også selv. For os er det ikke et arbejde, det er passion.

Som sagt: We are Createrz, and we simply create awesome things.
design uden navn 4

Arbejder vi som teams​

Hos Createrz arbejder vi bedst som teams, hvor vi formår at gøre en forskel for de virksomheder som vælger at stole på os og det arbejde vi foretager for dem. Alle virksomheder som kommer ind i Createrz får en dedikeret projektleder, så man altid har én person man kan ringe til og som holder styr på de services der er blevet bestilt. Selvom man kun skal snakke med én person, så arbejder hver sin person, der har specielle kompetencer indenfor vedkommendes felt, på samme projekter. Derfor får du alt den viden vi har til rådighed.

Vi elsker vores arbejde​​

Vi elsker simpelthen vores arbejde. Så simpelt kan det siges. Når vi skaber resultater for virksomheder og sørge for at de opnår deres fulde potientiale, enten ved hjælp af datadrevet SEO arbejde eller ved at få en ny, flot og optimeret hjemmeside eller webshop. For her kan vi også hele tiden se, hvordan vores arbejde er med til at vækste vores kunder og dermed gøre dem glade og tilfredse. Vi elsker nemlig tilfredse kunder mere end noget andet og det er en del af vores helt almindelige arbejdsdag. At gøre vores kunder tilfredse.

Så tæt på perfekt som muligt​

Vi tror ikke på noget kan være 100% perfekt, men vi tror på, at man med dedikeret arbejde, gå på mod, viden og dedikation, kan nå et rigtig godt stykke hen af vejen og komme så tæt på det perfekte som muligt. Det er det vi hele tiden bestræber os på i vores arbejde og det er det som er med til at drive udviklingen i vores virksomhed. For hvem vil være tilfredse med noget overordnet godt, hvis du kan skabe noget der er nærmest tæt på det perfekte?

Arbejde i mange byer

Selvom vi har base i Aalborg, så hjælper vi blandt andet virksomheder i Aars, Brønderslev, Hadsund, Hjørring, Hobro, Løgstør, Løkken, Nørresundby, Nykøbing Mors, Pandrup, Sæby, Skagen, Støvring, Thisted og mange andre steder i landet.