Klar, parat - Landing Page på 24 timer fra start til slut

Landing pages er et meget kraftigt værktøj, som kan bruges i et utal af sammenhænge. Derfor sker det tit, at man har brug for et redesign, en helt ny af slagsen eller andet, der passer til det, man står og skal bruge det til.

Uanset om du skal køre en sommerkampagne, lead landing page, ligge på et nyt keyword eller skal have tilmeldinger til din næste konference, så kan vi klare opgaven på under 24 timer fra start.

udtagelse 3

"Når vi sælger et high-end produkt, er det godt at kunne sælge det på en mindst ligeså high-end hjemmeside. Det giver bare langt mere troværdighed hos vores kunder og det er det vi har satsede på"

Få en skarp landing page på under 24 timer fra indledende samtale

Step 1 - Starten

For at kunne lave en landing page på under 24 timer i høj kvalitet og med udgangspunkt i formålet, så er den indlende samtale vores ledetråd til, hvordan vi skal klare arbejdet.

Step 2 - Designet

Når vi har fået en forståelse for formålet og analyseret din hjemmeside, så starter designprocessen på landingssiden, så vi får det bedst mulige resultat - første gang.

Step 3 - Udvikling

Når designet er på plads, og der ikke længere er noget at sætte en finger på, så begynder vi at skabe landingssiden.

Step 4 - Optimering

Når landingssiden er på plads på PC, optimerer vi den desuden til mobil og tablet, så du kan få de absolut bedste resultater.

Step 5 - Færdig

... Ja, det var så det. Det er sådan, vi skaber unikke, flotte og konverteringsvenlige landingssider på under 24 timer. Skal vi også skabe en landingsside for dig?