Hjælp til WordPress?

Oplever du udfordringer med WordPress, og kunne du godt bruge en hjælpende hånd til at få løst dine problemer? Måske har du bare nogle spørgsmål, som du har brug for at få afklaret? Uanset hvad, så giver vi gerne en hjælpende hånd. Vi tilbyder én times gratis support i bytte for et link fra din hjemmeside. Det er win-win for os begge!

Få gratis hjælp til dine WordPress-udfordringer

Hjælp til opdateringer af plugins

Vi bygger som udgangspunkt i, hvad der er verdens bedste og mest anvendte CMS-system. Dermed sikrer du dig ikke kun en fremtidssikret hjemmeside, men også en hjemmeside hvor du også selv kan tage styringen, hvis du ønsker det.

Hjælp til konfiguration af tema

Uanset hvilken branche eller hvilken niche du beskæftiger dig med, så kan vores kreative team sagtens hjælpe dig godt på vej med en hjemmeside, der møder dine forventninger, og måske endda overgår dem.

Små rettelser på din hjemmeside

Når du bestiller en hjemmeside, skal du ikke bekymre dig om at få endnu et masseproduceret tema, hvor farverne og teksten blot lige er skiftet ud. Vi laver originale og innovative designs, så du kan forblive unik.

Hjælp til CSS-relaterede problemer

Vi følger både tidens moderne tendenser og skaber fra tid til anden også nogle selv. Derfor sørger vi selvfølgelig også for, at din kommende hjemmeside får det moderne touch, den har brug for.

Hjælp til skabeloner

Trafik kommer ikke længere kun fra PC'en, og derfor sørger vi selvfølgelig for, at din hjemmeside bliver bygget, så den er responsiv på både PC, tablet, og mobilen.

Generel hjælp

Har du brug for hjælp efter lanceringen af en hjemmeside, så står vi til rådighed i op til 5 timer gratis, og efterfølgende til en skarp pris, så du altid kan få den hjælp, du skulle få brug for.

Uanset hvad du søger hjælp til, så gør vi vores bedste

Brug for mere hjælp end én time?

Lad os bare indse det – ting tager tid, og somme tider er en time simpelthen ikke nok.

Slip for bekymringerne og lad os varetage den daglige drift af din WordPress side, så du slipper for stress og ubehag, når du skal navigere rundt i noget, der måske ikke er ligetil.

Vi tilbyder billige, månedlig supportaftaler. Kontakt os for at få en konkret pris på din hjemmeside – selvfølgelig helt uforpligtende.

Beskriv din opgave for os

Ærlig og solid hjælp til WordPress

Vi hverken vil eller kan love guld og grønne skove. Somme tider, kræver det mere specialiseret viden end den, som vi som udgangspunkt kan tilbyde, og derfor kan vi heller ikke love, at vi kan løse alle dine problemer. Vi kan dog love, at vi er bundærlige, solide leverandører, og at vi altid gør vores bedste for et godt resultat.


Så hvorfor ikke bare give det et skud og lade os prøve at hjælpe dig godt på vej?