FAQ'en

Find de mest hyppige stillede spørgsmål og selvfølgelig svarene hertil

Hjemmeside

Se de hyppigste spørgsmål og svar omkring hjemmeside
Harmonikaindhold

Det korte svar er sagtens! Vi hjælper både små, mellemstore og store virksomheder med at lave hjemmesider!

Priserne på en ny hjemmeside varierer selvfølgelig og det kommer igen an på behov og lukseritet. Vores priser starter fra 5.995,- men kommer helt an på dit projekt. Kontakt os for at få en konkret pris!

Selvfølgelig kan vi. Vi elsker at udfordre vores egne evner og tager gerne både udgangspunkt i din nuværende hjemmeside eller starter helt fra bunden. Uanset, så kan vi sagtens hjælpe dig. 

Som udgangspunkt kan man sige: Jo mere du selv kan tilføje af f.eks. tekst, billeder og lign. desto billigere bliver hjemmesiden. 

Det varierer helt af projektet størrelse. De fleste små og mellemstore projekter kan leveres indenfor en tidsramme på 1-3 måneder og store projekter kan varierer afhængig af kompleksiteten.

Webshop

Se de hyppigste spørgsmål og svar omkring webshops

Det korte svar er her: Sagtens. Vi hjælper med alle slags webshops, både dem med og uden membersites, dem med specielt content til specielle brugere og de helt ordinærer webshops. 

Priserne på en ny webshop varierer selvfølgelig og det kommer igen an på behov og lukseritet. Vores priser starter fra 7.995,- men kommer helt an på dit projekt. Kontakt os for at få en konkret pris!
Selvfølgelig kan vi. Vi elsker at udfordre vores egne evner og tager gerne både udgangspunkt i din nuværende hjemmeside eller starter helt fra bunden. Uanset, så kan vi sagtens hjælpe dig. 

Desto mere du selv kan gøre ift. at få webshoppen køreklar, desto mere kan du spare på projektet. Kan du f.eks. selv uploade produkter, kan du sparre forholdsvis meget på en ny webshop. 

Det kommer helt an på kompleksiteten og design ønsker, men de fleste projekter leveres indenfor 1-6 måneder. 

SEO

Se de hyppigste spørgsmål og svar omkring SEO

SEO er en af de vigtigste langsigtede marketingsstrategier du kan have, da man kan sige “den dag du ikke længere gider at bruge penge eller tid på at optimere, så virker dine optimeringer stadig” modsat f.eks. Facebook Ads og Google Ads. 

Vi har pakker der strækker sig fra 2.500,- og til 10.000,- kr. Det kommer igen an på dit eget budget og ambitionsniveau og hvor “hurtigt” tingene skal laves.
Er du en meget stor kunde, kan budgettet godt justeres over de 10.000,-  

SEO er en ongoing process, hvor man hele tiden arbejder mod, at nå længere og længere frem på flere og flere søgninger. Derfor er der ikke et konkret stop tidspunkt, men SEO er stadig den absolut bedste langsigtede marketingsstrategi for langt de fleste virksomheder.
Intet firma, der respektere deres kunder eller dem selv, kan garantere noget som helst i SEO verdenen. Det handler helt konkret om Googles algoritmer og de tegn man viser til Google. Derfor kan vi næsten godt love gode resultater, men det er i sidste ende kun Google der kan garantere noget som helst, når vi snakker SEO.
Som udgangspunkt inddrager vi altid dig i vores arbejde, da du er den med den mest specialiserede viden indenfor din branche. Derfor finder vi næsten altid ud af nogle opgaver sammen, som giver bedst mening, at du selv kigger på og hvor vi efterfølgende optimere på det.

Content Marketing er en af de 3 grene i SEO og det dækker kort sagt overalt det content du har på din hjemmeside. Du kan læse mere om Content Marketing her

Teknisk SEO dækker mere eller mindre over det man kan kalde backend. Altså alt det som skal få din hjemmeside til at virke og sørge for din hjemmeside kan benyttes. Du kan læse mere om Teknisk SEO her

Linkbuilding er en online form for PR. Før i tiden indtrykte man en helsides annonce i den lokale avis. I dag går det lidt ud over det og kræver man har gode autoritære links på kryds af tværs af lignende niche sider. Du kan læse mere om Linkbuilding her

Animationer

Se de hyppigste spørgsmål og svar omkring animationer

Animationer er i dag ikke bare en sjov gimmick, men kan faktisk være med til at styrke dit brands identitet og skabe flere salg eller flere leads og så er de jo super flotte og interaktive! 

Man kan benytte sig af mange forskellige typer animationer, afhængig af hvilken branche man er i. Som regel ser vi man benytter sig af 2D animationer, men hos Createrz laver vi alt fra 2D og 3D animationer til komplekse animationsfilm og explainervideoer!

Det gør vi i hvert fald. Vi laver både simple og komplekse logo animationer enten i Lottie format eller i .SVG

Alle typer animationer starter fra 1.500,- og kommer helt an på kompleksiteten i dit projekt. Kontakt os for at få en konkret pris

Det gør vi i hvert fald – uanset om du har brug for en lille explainer video eller en længere der forklare dit produkt og går i dybden med det, så kan vi helt sikkert hjælpe dig! Kontakt os for at høre mere om hvad dit projekt vil koste. 

UI/UX Design

Se de hyppigste spørgsmål og svar omkring hjemmeside

Vi laver både enkeltstående designs og komplette designs, afhængig af om du bare har brug for en ny landingsside eller en ny komplet hjemmeside / app

Ikke nødvendigvis. Ønsker du selv at designe din hjemmeside eller gøre brug af et andet bureau, så kan vi sagtens stadig lave et komplet design til dig

Afhængig af projektet størrelse kan der gå alt fra 10 dage til 4 mdr. 

Det gør vi i hvert fald

Det gør vi i hvert fald

Det gør vi i hvert fald

Logo

Se de hyppigste spørgsmål og svar omkring hjemmeside

Alle logoer starter fra 1.500,- afhængig af om du har brug for et simpelt logo og allerede har idéen klar, men vi har også lavet logoer til 10.000, hvor design og branding også indgik i projektet. Kontakt os med dit projekt og få en konkret pris. 

Vi laver både komplette logoer, branding guides og redesigner eksisterende logoer. 

Vi laver alle typer logoer, men vi er mestre i flat design logoer

Partnerprogram

Se de hyppigste spørgsmål og svar omkring hjemmeside

Et partner program er lidt ligesom løvens hule. Du pitcher din idé for os og vi “køber” os ind i dit projekt enten ved hjælp af vores kompetencer eller sparring og tid. Vi køber os aldrig ind i projekter med likvide midler

Alle med en god idé kan søge om et partner program. Det kræver blot du sender os et ganske kort pitch deck med din idé og hvad du håber vi kan bidrage med i forretningen. Gode idéer bliver kaldt til en konkret screeningssamtale og herfra finder vi ud af om et samarbejde er det helt rigtige. 

Hos Creater hjælper vi altid med vores ekspertise og du får din helt egen Createrz mand med på holdet, der kan sparre og eksekvere på gode idéer vi sammen skaber. Vi hjælper derfor med alt indenfor design, marketing og sparring. 

Et partnerskab kræver, at din forretning allerede er etableret eller du som minimum selv afholder de standarde etableringsomkostninger. Jo længere du selv er i processen, desto større chance er der for, at vi går ind i det

Vi satser altid på, at have et exit point inden for 2 år og dermed kan du selv købe andelen vi overtager tilbage – og til enhver tid. 

Få månedlig tips & tricks 👇

WordPress Services

Design

Lad os kontakte dig!

Hjemmeside
Læs mere

Webshop

Læs mere

SEO

Læs mere

Animationer

Læs mere

Logo

Læs mere
Hjemmeside
Læs mere

Webshop

Læs mere

SEO

Læs mere

Animationer

Læs mere

Logo

Læs mere