Her finder du svar på ofte stillet spørgsmål ​

Her finder du et uddrag af vores mest ofte stillede spørgsmål

Ethvert samarbejde starter som regel med et “hej” i vores mail-indbakke eller et telefonopkald, hvor vi bliver briefet om dit nye projekt. Herefter sender vi et designudkast til godkendelse – hvis det er et designprojekt – og ellers laver vi en marketingsstrategi for jer.
Datoen for start vil blive sat, når vi er kommet igennem den indledende fase og har: fået et brief omkring projektet, estimeret længden af projektet, færdiggjort kontraktunderskrivelsen og modtaget forudgående betaling. Det plejer at tage 1 lille uge.
Når vi har fået briefet omkring projektet og sikret, at vi forstår projektet og omfanget af det 100%, så gør vi alt for at vende tilbage med et tidsestimat inden for 24 timer.
Vi tager gerne imod små projekter – vores minimum er dog projekter af en værdi på 5.000,- inden for design og 2.500,- inden for marketing.
Det kommer helt an på projektet, dets størrelse, skalering og udfordringer undervejs. De hurtigste projekter bliver som regel søsat inden for 2 uger – men det kan også tage op til 6 måneder, hvis projektet har en stor størrelse og kræver mere tilpasning og udvikling.
En wireframe eller en marketingsstrategi er et essientielt redskab for os, så vi kan komme i mål uden for mange udfordringer. Det er altid den hurtigste og mest effektive måde at gøre det på – og så sparer det dig penge i længden.
Vi bruger aldrig templates. Alle vores designs bliver bygget fra bunden og er fuldt ud custom-made.
Alle vores hjemmesider bliver skabt i WordPress, hvor du ikke behøver den helt store tekniske viden for hurtigt og enkelt selv at kunne rette eksempelvis tekst og billeder til. Her kan du læse mere om, hvorfor vi kun bruger WordPress.

Er du klar til at skabe noget godt?​

Uanset hvordan og hvorledes vi kan hjælpe dig, så er vi klar til at tage snakken med dig. Udfyld formularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer eller giv os et direkte kald og snak med os omkring din opgave.

Når du trykker send, acceptere du vores privatlivsvilkår

Lad os tale om dit projekt!

Indtast dine oplysninger og så vender vi tilbage indenfor 24 timer

Når du trykker send, acceptere du vores privatlivsvilkår