DiTra

Digital transformation skaber fremtiden for virksomheder

Udfordringen

DiTra er en konsulentvirksomhed, som i over et årti har arbejdet med digital transformation, innovation, og forretningsudvikling i et væld af forskellige industrier.

DiTra ejes og drives af Bjarne Schøn, som i løbet af sin mere end 20 år lange karriere blandt andet har arbejdet tæt sammen med Bill Gates samt talrige andre indflydelsesrige personer. Derfor har det også været en stor ære for os at få lov til at arbejde sammen med DiTra og dermed også med Bjarne.

Grundinformationer

I over 20 år har Bjarne fra DiTra arbejdet for og i virksomheder som eksempelvis. Microsoft, IBM, Novo Nordisk, Tesco, og Maersk, hvor han har hjulpet dem med udfordringer inden for digital transformation, innovation, strategi, og forretningsudvikling.

Som serieiværksætter har han stiftet og opbygget fire startups – alle med et digitalt fokus: to globale virksomheder og to mere “traditionelle” startups, hvoraf den ene opnåede at blive global markedsleder på blot 4½ år.

Mobil (Før)

ditra mobil

Mobil (Efter)

ditra elementor mobil

PC (Før)

ditra pc

PC (Efter)

ditra elementor pc

Hvad DiTra siger

"Min hjemmeside (www.ditra.dk) var lavet i WordPress Divi og performede ikke ordentligt. Jeg blev anbefalet at kontakte Stefan fra Createrz og på no time flyttede han hjemmesiden over til Elementor og fik optimeret siden helt ekstremt meget! Nu er siden lynhurtig og scorer højt på Google Page Speed. Stefan er super passioneret og dygtig til det han laver og forstår at kommunikere på et sprog, som ”almindeligt dødelige” forstår 😊 Jeg er super glad for det optimeringsarbejde Stefan har lavet og kan kun give ham mine bedste anbefalinger.”

Bjarne Schøn, stifter af DiTra – Digital Transformation Services​​