Soulgin​

Premium gin oplevelse på abonnement, lige til din dør!​

Virksomhed
Soulgin

Hvad vi lavede
Hjemmeside

Sektor
Konsumentvarer

Lokation
Aalborg, Danmark

Soulgin
Hvem er de og deres koncept?

Soulgin er en online virksomhed som tilbyder lækre ginoplevelser på abonnement. Her køber du ikke bare en tilfældig gin, men en nøje udvalgt gin, der forkæler smagsløgene og som gør din viden indenfor gin vokser ved hver kasse.

Ud over at sammensætte en lækker gin hver måned, med en også nøje udvalgt tonic og garnish, så får du også en masse baggrundsinfo og tanker omkring de udvalgte gin, tonics og garnish.

Grundinformationer​

Soulgin er en Aalborg baseret virksomhed, som sælger premium gin online på abonnementsbasis. Her køber du enten en enkelt eller to premium gins hver måned og får forkælet dine smagsløg. Med Soulgins viden omkring gin, sammensætter de hver måned nogle anderledes og sjove pakker, der både giver dig stof til eftertanken og som lader dig slappe af en weekend med et godt glas gin.

Hjemmeside​

Da vi skulle lave en hjemmeside til Soulgin, så kiggede vi ud på hvad konkurrenterne på markedet havde og tog udgangspunkt i det. Her fandt vi hurtigt ud af, at markedet var en del bagud på den digitale front og derfor var det vigtigt for os, at være originale og skabe nok markedets flotteste gin-abonnements side.

Vi skulle lave alt fra bunden, lige fra grafikken og til teksten og til købsflowet. Vi udviklede det med henblik på, at gøre det nemt og enkelt for kunderne at få præcis den pakke de gerne ville have, så ofte de gerne ville have den.

Det gav Soulgin en klar fordel på markedet, hvor de hurtigt fik en del kunder og dermed hurtigt fik ben at gå på.

Skal du være vores næste case? ​

Uanset hvordan og hvorledes vi kan hjælpe dig, så er vi klar til at tage snakken med dig. Udfyld formularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer eller giv os et direkte kald og snak med os omkring din opgave.

Når du trykker send, acceptere du vores privatlivsvilkår

Lad os tale om dit projekt!

Indtast dine oplysninger og så vender vi tilbage indenfor 24 timer

Når du trykker send, acceptere du vores privatlivsvilkår