Rengoering A/S​​​​

Gør Danmark lidt renere, en virksomhed af gangen

Virksomhed
Rengoering.com

Hvad vi lavede
Hjemmeside

Sektor
Rengøring

Lokation
Brøndby, Danmark

Rengoering.com:
Hvem er de og deres koncept?

Rengoering A/S er en facility virksomhed i hjertet af Brøndby. Herfra tilbyder de privat, erhvervs og kommunalt rengøring og facility management. Rengoering A/S kontaktede os, da de nu efter længere tid stod og skulle have opdateret deres hjemmeside, med deres nye branding. De var nu blevet en stor spiller indenfor rengøringsbranchen og det skulle hjemmesiden gerne lægge op til.

Dette blev udformet med en ny moderne hjemmeside og et intranet der gjorde det nemt for de ansatte og downloade relevante dokumenter og dele nyheder med hinanden.

Grundinformationer​

Da Rengoering A/S var blevet en stor og vigtig spiller på markedet med en bred række af kunder - alt fra de små kantiner, til store internationale virksomheder og kommunale kunder, var det vigtigt for ledelsen af Rengoering A/S at deres hjemmeside var opdateret, moderne og gjorde det nemt og enkelt for kunder at kontakte dem.

Da virksomheden havde fået et branding bureau til at lave en masse ny materialle til dem, skulle hjemmesiden var bundet op på dette og få det hele til at gå op i en højere enhed.

Alt dette blev udformet og ledte op til et større samarbejde, hvor vi efterfølgende har lavet en del side-projekter for netop Rengoering A/S

Hjemmeside​

Da vi lavede Rengoering A/S hjemmeside, havde vi ikke så frie hænder som vi plejer at have. Der var en lang række krav der skulle imødekommes, da det var vigtigt ift. deres tidligere branding og deres genkendelighed.

Vi tog udgangspunkt i virksomheden meget genkendelige font, deres genkendelige farver og vores know-how og fik skabt en hjemmeside, der nu hver dag skaber flere og flere kunder til virksomheden.

Intranet​

Rengoering.com A/S er en stor virksomhed, som tit eksempelvis skal håndtere nye ansatte, interne dokumenter, og meget mere.

I den forbindelse oprettede og designede vi et interaktivt intranet, som kan benyttes til internt brug og dermed være med til at samle det hele ét sted.

Skal du være vores næste case? ​

Uanset hvordan og hvorledes vi kan hjælpe dig, så er vi klar til at tage snakken med dig. Udfyld formularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer eller giv os et direkte kald og snak med os omkring din opgave.

Når du trykker send, acceptere du vores privatlivsvilkår

Lad os tale om dit projekt!

Indtast dine oplysninger og så vender vi tilbage indenfor 24 timer

Når du trykker send, acceptere du vores privatlivsvilkår