Rengoering A/S.

Rengoering.com A/S er et Brøndby baseret rengøringsfirma, der hjælper virksomheder og institutter med rengøring. På trods af virksomheden er Brøndby baseret, har de flere kontorer fordelt omkring i landet og dækker derfor også hele landet med deres service.

Hvad vi stod for

Intergreret Intranet

Rengoering.com A/S er en stor virksomhed, som tit f.eks. skal håndtere nye ansatte, interne dokumenter og meget mere.

I den forbindelse designede og oprettede vi et interaktivt intranet, som kunne benyttes til internt brug og dermed være med til at samle det hele ét sted.

Grundinformationer

Da vi skulle designe Rengoering.com A/S nye hjemmeside, var det vigtigt for os, at deres nye identitet blev en forbedret og opgraderet version af deres eksisterende. Rengoering.com A/S er nemlig et veletableret firma, med en lang og progressiv historie og derfor var det også vigtigt ikke, at ændre for meget i udtrykket, men blot styrke det og gøre det bedre end det var før.

Ud over at tilføje deres online profil et stærkere udtryk, skabte vi også en masse service sider, om os sider, CSG sider, tidslinjer og meget mere, der både skal være med til at styrke udtrykket og være med til at styrke deres online position via SEO.
webdesign case rengoering