Rengoering A/S​

Udfordringen

Rengoering A/S er en virksomhed i rivende udvikling, som tilbyder privat og erhvervs rengøring til en lang række virksomheder, institutioner og private. Dog var deres online tilstedeværelse ikke så skarp som resten af deres koncept og derfor havde de brug for en overhaling på den digitale front.

Løsningen

I samarbejde med ledelsen af Rengoering A/S får vi defineret klare linjer for deres fremtidige online tilstedeværelse og får skabt en række matchende løsninger til dem. Vi laver bla. deres nye hjemmeside, intranet og søster selskabers hjemmesider, så de kan komme til at stå ligeså skarpt på den digitale front, som de gør på alle andre fronter.

Grundinformationer

Rengoering.com A/S er en rengørings virksomhed i fuld vækst og som kan findes i store dele af Danmark. Her hjælper de virksomheder, institutioner og private med en lang række af rengørings opgaver.

Da vi bliver kontaktet bliver vi bedt om at lave en ny hjemmeside der matcher virksomheden DNA, værdier og mål. Virksomheden har derfor brug for en komplet overhaling, hvilket vi skaber i samarbejde med dem.

Intranet

Rengoering.com A/S er en stor virksomhed, som tit eksempelvis skal håndtere nye ansatte, interne dokumenter, og meget mere.

I den forbindelse oprettede og designede vi et interaktivt intranet, som kan benyttes til internt brug og dermed være med til at samle det hele ét sted.

Skal du og din virksomhed
vores næste succes case?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at opbevare dine data. Du accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, når du trykker på Bliv kontaktet-knappen nedenfor. Du kan altid få indsigt i dataet eller bede os om at slette det ved at kontakte os. Læs mere i vores brugerbetingelser.