Paradisslik​​

Lækre slikposer pakket og sendt direkte til din dør

Virksomhed
Paradisslik

Hvad vi lavede
Webshop

Sektor
Konsumentvarer

Lokation
Aalborg, Gug

Paradisslik
Hvem er de og deres koncept?

Paradisslik er en online slikbutik - altså en slikbutik uden fysiske lokation - som sælger slik til danskere med en sød tand. Her kan du blande alt dit favorit slik og få det sendt direkte til døren.

Konceptet er så simpelt, at det handler om at tilbyde alt det slik som vi danskere så godt kan lide og gøre det nemt, enkelt og hurtigt at blande en pose (eller flere, hvis du har flere i hjemmet med en lille sød tand) og få det sendt direkte til din dør, så du rigtigt kan fredags hygge eller hvornår du spiser søde sager (bare rolig, vi dømmer ikke!)

Grundinformationer​

Paradisslik er som navnet bekender, et paradis af slik - her kan du nemt og enkelt blande weekendens slikpose og sikre dig selv og dem du holder af, alt det gode fra slikverdenen. Formålet er, at gøre det nemt og bekvemt at kunne blande en slikpose og få alt den slik i verden, som du holder allermest af.

Tanken kom, da to veninder (som selvfølgelige elskede slik) tænkte, at det var ret træls, at skulle ned i den lokale slikpusher og blande en pose til weekenden og så måske endda blive mødt af tomme slikskuffer.

Deraf kom ideen om at skabe et online univers, hvor alt den slik man kunne ønske sig var og man slippede for at skulle helt ned i den lokale kiosk, bare for senere at blive skuffet.

Hjemmeside​

Hvordan laver man så en digital slikbutik, som skiller sig ud fra almindelige shops? Ja, man laver et system helt fra bunden, hvor man nemt og enkelt kan "scoope" sin ynglingsslik 30g af gangen op i sin digitale slikpose.

Når man samtidig har flere hundrede former for slik, så skal man også have lavet et godt og super hurtigt filtreringssystem, som gør du kan skille de forskellige slikvarianter fra hinanden. Her byggede vi igen et system fra bunden, baseret på Ajax, der gør du på et splitsekund kan skille slikkes fra hinanden og sikre du får det vidst du søger.

Selvom man er lidt af en sukkergris, så skal man også stadig kunne holde øje med vægt og pris - derfor skabte vi også en kurv helt fra bunden, der gjorde du nemt kunne se netop din pose og holde øje med hvad du puttede der.

Er du klar til at skabe noget godt?

Uanset hvordan og hvorledes vi kan hjælpe dig, så er vi klar til at tage snakken med dig. Udfyld formularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer eller giv os et direkte kald og snak med os omkring din opgave.

Når du trykker send, acceptere du vores privatlivsvilkår

Lad os tale om dit projekt!

Indtast dine oplysninger og så vender vi tilbage indenfor 24 timer

Når du trykker send, acceptere du vores privatlivsvilkår