LittleNoah

Unikt børnetøj til de små som vi holder af

Virksomhed
LittleNoah

Hvad vi lavede
Webshop

Sektor
Beklædning

Lokation
Frederikshavn

LittleNoah
Hvem er de og deres koncept?

LittleNoah er en tøjvirksomhed der ejes af en mor og en datter i Frederikshavn. Her kom idéen, da de begge til havde et arbejde indenfor pædagogbranchen og dermed havde en stor viden indenfor både børn og mode.

Virksomheden er forhandler af en lang række forskellige og smarte tøjmærker til børn, som de sælger via både Instagram, Google og Facebook - og selvfølgelig deres indrettet webshop.

Grundinformationer​

LittleNoah blev startet i sommeren 2021, hvor ejerne af virksomheden gennem længere tid, havde ønsket sig at starte en webshop, hvorfra de kunne sælge en masse moderne tøj til børn.

Idéen kom fra deres fælles arbejde som pædagog og kendskabet til børn derigennem, men samtidig også fordi de selv havde børn, hvoraf den yngste hed Noah - deraf også navnet LittleNoah.

Virksomheden er en klassisk off-brand virksomhed, som sælger lækre og kvalitetsbevidste produkter til børn i alderen 0 - 10 år.

Webshop

Da vi skulle lave webshoppen for LittleNoah var der allerede fra start nogle ret klare linjer for hvordan og hvorledes hjemmesidens styling og udtryk skulle komme frem. Først og fremmest, så skulle hjemmesiden gerne bære præg af et afslappet og naturligt tema, uden alt for meget fokus på ligegyldige ting - produkterne skulle altså være i højsædet.

Dernæst så skulle det være nemt og enkelt at tilføje og fjerne produkter, hvilket gjorde at vi udviklede webshoppen i WooCommerce og WordPress.

Sidst men ikke mindst, så skulle den være nem at holde styr på og ændre f.eks. tekst og billede, hvoraf vi valgte at udvikle den i Elementor. Elementor giver nemlig en enorm frihed og er nemt at lære, selv hvis man aldrig har brugt programmet før. Resultatet blev det vi nu ser som LittleNoah og noget som mor og datter blev meget glade for.

Skal du være vores næste case? ​

Uanset hvordan og hvorledes vi kan hjælpe dig, så er vi klar til at tage snakken med dig. Udfyld formularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer eller giv os et direkte kald og snak med os omkring din opgave.

Når du trykker send, acceptere du vores privatlivsvilkår

Lad os tale om dit projekt!

Indtast dine oplysninger og så vender vi tilbage indenfor 24 timer

Når du trykker send, acceptere du vores privatlivsvilkår