Eventnu.

Eventnu er en teambuilding baseret platform, som er designet til at skabe ravage blandt de eksisterende event bureauer. Samtidig så er det bæredygtigt koncept i en sundhedskrise, hvor de fleste aktiviteter kan afvikles indenfor gældende rammer.

Hvad vi stod for

Interaktiv logo med Lottie

“Vi ville gerne have et logo der skilte sig en smule ud og siden vi laver mange ting med bevægelse, gav det god mening at logo’et kunne bevæge sig”

Interaktiv logo med SVG ​​

“Vi ville gerne have noget sprudlende, men også noget enkelt. Derfor foreslog Createrz at lave en animerede udgave af vores logo, hvor kun det orange på vores start ‘e’ bevægede sig. Det fungerede rigtig godt!”

Datadrevet SEO der skabte resultater.

Vi vidste vi skulle angribe de lavt hængende frugter først og vi gerne måtte skabe noget PR. Vi lagde derfor en konkret og håndterbar keyword strategi og lagde os på nogle værdifulde longtail keywords. Samtidig fandt vi huller for konkrete produkter, som vi på under 3 måneder allerede ligger i top 3 på. Vi vidste vi skulle være snu hvis vi gerne ville ligge os i toppen på kort tid, uden at bruge black hat tricks og derfor gik vi benhårdt efter få, men stærke long tail keywords og satsede kun på 1 trofæ keyword. Strategien virkede og Eventnu nyder godt af mange besøgende på organiske kliks.
0 %
Eksponeringer
0 %
Keywords
0 %
Kliks

Createrz kom fuldstændig i mål med vores ønsker​​.

” Createrz kreative team tog opgaven op med at give vores gamle side en helt ny identitet. Vi havde længe haft den samme hjemmeside, selvom vores firma voksede og udviklede sig. Derfor var vi fast besluttet på, at få en hjemmeside der både imødekom vores krav til fulde, men samtidig også var flot, virkede brugervenlig og som bare var noget andet end alle vores konkurrenter, som stort set har samme layout. “

Grundinformationer

Da vi lavede Eventnu’s nye hjemmeside, vidste vi godt, at vi skulle ligge os lidt i tråd af hvad markedet i forvejen kendte. Ikke rent designmæssigt, men mere UX mæssigt.

Det skulle både være nemt, hurtigt og enkelt at tage kontakt til Eventnu og bestille et arrangement eller få en snak med en af deres projektledere, som så kunne guide dem hen til det helt rigtige.

Vi fik derfor skabt et moderne, brugervenligt og lækkert design, som nu styrker Eventnu’s online tilstedeværelse
webdesign case eventnu