Eventnu​

Gør teambuilding sjovere, nemmere og lærerigt​

Virksomhed
Eventnu

Hvad vi lavede
Hjemmeside, SEO, Hosting

Sektor
Event

Lokation
København, Danmark

Eventnu
Hvem er de og deres koncept?

Eventnu er en Aalborg baseret event virksomhed, der tilbyder virksomheds event og teambuilding til virksomheder som søger noget der er lidt anderledes end blot bøf og bowling.

Derfor tilbyder Eventnu 40+ forskellige teambuilding aktiviteter, der er skræddersyet til at give medarbejderne en sjov og anderledes oplevelse, hvor de kan lære hinanden bedre at kende og se hvordan medarbejderne kan arbejde sammen på flere forskellige planer og se styrken i personernes forskellighed, som måske ikke kommer frem til dagligt.

Grundinformationer​

Eventnu er en event platform der henvender sig til B2B segmentet og tilbyder anderledes og sjove teambuilding oplevelser på tværs af hele Danmark. Eventnu blev skabt, som platform da man gerne ville gøre det nemt at finde forskellige arrangementer uden at skulle gennemsøge hele nettet.

Her henvendte man sig til virksomheden som dermed ville give sine 3 bedste bud på hvilke arrangementer der ville passe bedst til virksomheden og som dermed kunne gøre det nemt for den eventansvarlige at præsentere noget for sit team.

Hjemmeside​

Da vi lagde frameworket til Eventnu's nye hjemmeside, var der nogle ting som allerede lå klart fra start var vigtige. Først og fremmest var det vigtigt at lave noget let genkendeligt og noget der der gjorde det let for de besøgende at finde frem til den type arrangement, som var mest tiltalende for dem. Vi byggede derfor Eventnu's hjemmeside med det i tankerne, samtidig med at det var vigtigt, at det skulle være nemt at fjerne, tilføje eller ændre i de forskellige produkter.

Vi lavede derfor en hjemmeside, hvor hele systemet var bygget op på de kort, som gav grundinformationerne på de forskellige produkter og lavede det som et loop, hvor man nemt kunne tilføje en ny side i loopet eller fjerne en, hvis den ikke længere skulle være repræsenteret.

Søgemaskineoptimering

Som med alle andre virksomheder vi samarbejder med, så starter det hele med forståelsesfasen, hvor vi kortlægger en lang række ting og dermed lægger bunden for vores kommende strategi. Her finder vi ud af hvilke ting, der er vigtigst at angribe først og dermed hurtigst få nogle mærkbare resultater, som vi både kan vise vores kunde, men som også giver kunden en direkte fornemmelse af, at der faktisk sker noget godt på SEO fronten.

Når vi har lagt vores strategi, så starter vores forskellige SEO sprints, hvor hvert sprint indeholder nogle ting vi skal nå, så vi kan opnå de resultater som er aftalt og formodet.

Datadrevet SEO der skabte resultater​

Vi vidste, at vi skulle angribe de lavthængende frugter først, samt at vi ønskede at skabe noget PR. Derfor udarbejdede vi en konkret og håndterbar keyword-strategi og lagde os på nogle værdifulde longtail keywords. Samtidig fandt vi huller for konkrete produkter, som vi efter mindre end tre måneder allerede lå i top 3 på. Vi vidste, at vi skulle tænkte i smarte og kreative løsninger, hvis vi ville lægge os i toppen på så kort tid uden at bruge black hat tricks, og af den grund gik vi benhårdt efter få, men stærke long tail keywords og satsede kun på ét trofæ keyword. Strategien virkede, og Eventnu nyder godt af mange besøgende på baggrund af organiske klik.

830%

Organiske besøg

286%

Flere kliks

760%

Flere keywords

Skal du være vores næste case? ​

Uanset hvordan og hvorledes vi kan hjælpe dig, så er vi klar til at tage snakken med dig. Udfyld formularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer eller giv os et direkte kald og snak med os omkring din opgave.

Når du trykker send, acceptere du vores privatlivsvilkår

Lad os tale om dit projekt!

Indtast dine oplysninger og så vender vi tilbage indenfor 24 timer

Når du trykker send, acceptere du vores privatlivsvilkår