DiTra.

DiTra er en konsulentvirksomhed som i over 20 år har arbejdet med Digital Transformation, innovation & forretningsudvikling, i et væld af forskellige industrier. DiTra ejes og drives af Bjarne Schøn, som er en af få personer der har arbejdet tæt sammen med blandt andet Bill Gates og mange andre indflydelsesrigepersoner. Derfor har det været en stor ære, at arbejde tæt sammen med DiTra og dermed også Bjarne.

Hvad vi stod for

Bjarne Schøn, founder af DiTra – Digital Transformation Services​

Min hjemmeside (www.ditra.dk) var lavet i WordPress Divi og performede ikke ordentligt. Jeg blev anbefalet at kontakte Stefan fra Createrz og på no-time flyttede han hjemmesiden over til Elementor og fik optimeret siden helt ekstremt meget! Nu er siden lynhurtig og scorer højt på Google Page Speed. Stefan er super passioneret og dygtig til det han laver og forstår at kommunikere på et sprog, som ”almindeligt dødelige” forstår 😊 Jeg er super glad for det optimeringsarbejde Stefan har lavet og kan kun give ham mine bedste anbefalinger.”
Bjarne Schøn, founder af DiTra – Digital Transformation Services​​

Mobil (Før)

ditra mobil

Mobil (Efter)

ditra elementor mobil

PC (Før)

ditra pc

PC (Efter)

ditra elementor pc

Grundinformationer

Da vi startede på at arbejde på Bartenderiets nye online udtryk, var der nogle ting som skulle være centralt og i fokus. Vi fokuserede på at dele elementerne nøje og smukt op, så det var nemt og hurtigt at navigere fra start til slut og nå det produkt eller den service man ønskede.

Samtidig var det vigtigt for os, at skabe en smuk dynamik på tværs af siderne, der gjorde designet komplet og helstøbt, samtidig med at det matchede tidens trends og design.
data drevet seo