Digimarketing

Marketingbureau i Pandrup skaber digitale bedrifter

Virksomhed
Digimarketing

Hvad vi lavede
Hjemmeside & SEO

Sektor
Reklame

Lokation
Pandrup

Digimarketing
Hvem er de og deres koncept?

Digimarketing er et lille nordjysk reklamebureau placeret i hjertet af Pandrup. Herfra slår de deres folder og hjælper deres kunder med alt fra Facebook, Instagram og Google.

Digimarketing er et klassisk marketingbureau, der sætter en ære i at arbejde tæt sammen med deres kunder og sikre dem gevinst for pengene, gennem målrettet annonceringer på Google, Facebook og Instagram.

Grundinformationer​

Digimarketing er som navnet nævner - et digitalt marketingbureau. Her arbejder man målrettet med alt fra tekstforfatning, Google services, Facebook services og selvfølgelig også meget andet. Digimarketing blev stiftet af vennerne Andreas og Jens, som i forvejen havde marketingserfaring.

Som årene gik blev virksomheden større og derfor skulle de også fremstå mere professionelt og dermed skulle de have en ny hjemmeside, hvilket blev starten på et længerevarende samarbejde.

Hjemmeside​

Da vi startede på hjemmesiden for Digimarketing, var deres allerede eksisterende hjemmeside blot en template, hvor de selv havde smidt noget tekst ind og så håbede de lidt på det var nok. Men som så meget andet, så er ting der er 100% standard og som mange andre også har, bare ikke nok - bestemt ikke i en digital verden, hvor det handler om at skille sig ud fra sine konkurrenter og dermed sikre sig en andel af kagen.

Alt dette resulterede i, at vi lavede en ny hjemmeside til dem helt fra bunden, hvor fokus var det nordjyske, det personlige og det stille og rolige - som man jo ofte finder i netop nordjyder.

Vi lavede derfor et grundlæggende design og efterfølgende udviklede det i Elementor.

Er du klar til at skabe noget godt?

Uanset hvordan og hvorledes vi kan hjælpe dig, så er vi klar til at tage snakken med dig. Udfyld formularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer eller giv os et direkte kald og snak med os omkring din opgave.

Når du trykker send, acceptere du vores privatlivsvilkår

Lad os tale om dit projekt!

Indtast dine oplysninger og så vender vi tilbage indenfor 24 timer

Når du trykker send, acceptere du vores privatlivsvilkår