fbpx

Eventnu

Corporate Teambuilding & Events Platform

Projekt oversigt

Eventnu er en teambuilding baseret platform, som er designet til at skabe ravage blandt de eksisterende event bureauer. Samtidig så er det bæredygtigt koncept i en sundhedskrise, hvor de fleste aktiviteter kan afvikles indenfor gældende rammer.

Det vi lavede

Branding
Design Strategi
Digital Strategi
UX/UI Design
Visual Design
Lottie Animationer
Udvikling
Søgemaskineoptimering

Createrz kreative team tog opgaven op med at give vores gamle side en helt ny identitet. Vi havde længe haft den samme hjemmeside, selvom vores firma voksede og udviklede sig. Derfor var vi fast besluttet på, at få en hjemmeside der både imødekom vores krav til fulde, men samtidig også var flot, virkede brugervenlig og som bare var noget andet end alle vores konkurrenter, som stort set har samme layout. Createrz kom fuldstændig i mål med vores ønsker. 

- Stifter, Eventnu

Interaktiv logo med Lottie

“Vi ville gerne have et logo der skilte sig en smule ud og siden vi laver mange ting med bevægelse, gav det god mening at logo’et kunne bevæge sig”

Interaktiv logo med animerede .svg

“Vi ville gerne have noget sprudlende, men også noget enkelt. Derfor foreslog Createrz at lave en animerede udgave af vores logo, hvor kun det orange på vores start E bevægede sig. Det fungerede rigtig godt!”

Projekt oversigt

Da vi startede med at arbejde sammen med Eventnu, var hjemmesiden helt ny. Derfor rangerede de ikke på Google på nogen specifikke søgetermer.

Derfor gik vi igang med at lave en grundig keyword analyse, hvor vi gennemgik konkurrenternes, fandt passende og lagde derfra en URL strategi og en keyword strategi. Vi havde fokus på at skabe mange long tail keywords og på 3 måneder gik vi fra 0 keywords til over 120 positive rangerende keywords og flere på side 1.

SEO

Vi vidste vi skulle angribe de lavt hængende frugter først og vi gerne måtte skabe noget PR. Vi lagde derfor en konkret og håndterbar keyword strategi og lagde os på nogle værdifulde longtail keywords. Samtidig fandt vi huller for konkrete produkter, som vi på under 3 måneder allerede ligger i top 3 på. Vi vidste vi skulle være snu hvis vi gerne ville ligge os i toppen på kort tid, uden at bruge black hat tricks og derfor gik vi benhårdt efter få, men stærke long tail keywords og satsede kun på 1 trofæ keyword. Strategien virkede og Eventnu nyder godt af mange besøgende på organiske kliks.
0
Keywords på 3 måneder.
0
Kliks på 3 måneder
0
Visninger på 3 måneder.

Mangler du hjælp til et projekt?

Vi elsker at snakke om nye projekter – store som små. 

Sig hej og lad os snakke om dit nye projekt! 👋

Leder du efter et godt tilbud?

Fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig og så vender vi tilbage indenfor 24 timer. 

Leder du efter et godt tilbud?

Fortæl os hvordan vi kan hjælpe dig og så vender vi tilbage indenfor 24 timer.