Bartenderiet

Udfordringen​

Bartenderiet er en Københavnsk eventvirksomhed, som beskæftiger sig med bartendere, cocktails, personaleudlejning, samt projektledelse af events for større koncerner.

Virksomheden har eksisteret længe, og deres hjemmeside trængte til et nyt, friskt pust for at holde trit med tidens trends.

Løsningen

Da vi startede samarbejdet med Bartenderiet, var det hjemmesiden basicly en kontaktside og ikke andet. Det var derfor vigtigt at gøre klart, hvilke service der blev udbudt og lave en lækker profil om dette. Dette gjorde vi ved at kombinere friske farver, flotte fonts, fortællende billeder og bruge vores know-how om brugerflow.

Grundinformationer​

Da vi påbegyndte arbejdet med Bartenderiets nye online udtryk, var der visse ting, som vi ønskede skulle være centrale og i fokus. Vi fokuserede særligt på at dele hjemmesidens elementer nøje og visuelt tiltalende op, således at det nu er blevet nemt og hurtigt at navigere rundt fra start til slut og at finde lige præcis det produkt eller den service, som man ønsker.

Desuden var det vigtigt for os at skabe en smuk dynamik på tværs af siderne, hvilket har bidraget til en sammenhængende, helstøbt, og ikke mindst intuitiv brugeroplevelse - samtidig med at designet naturligvis matcher tidens trends.

Skal du og din virksomhed
vores næste succes case?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at opbevare dine data. Du accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, når du trykker på Bliv kontaktet-knappen nedenfor. Du kan altid få indsigt i dataet eller bede os om at slette det ved at kontakte os. Læs mere i vores brugerbetingelser.