Agerbæk Firmatøj​​

Klæder virksomheder og personale på med det rigtige outfit

Virksomhed
Agerbæk Firmatøj

Hvad vi lavede
Hjemmeside, SEO, Hosting

Sektor
Tøjvirksomhed

Lokation
Brønderslev, Danmark

Agerbæk Firmatøj:
Hvem er de og deres koncept?

Agerbæk Firmatøj er en tøjbutik i hjertet af Brønderslev, der klæder virksomheder på til deres arbejde. Gennem en tæt dialog og kendskab til mange typer brancher, finder de det helt rigtige tøjmatch, der styrker virksomheders fremstående på arbejdspladsen og ude i virksomheder, hvor de tit møder dem de skal klæde på.

Virksomheden er tøjleverandør til en stor række forskellige virksomheder og har bla. klædt den kommercielle del af AaB på.

Grundinformationer​

Da Agerbæk Firmatøj kontaktede os i første omgang, var det fordi deres tidligere hjemmeside leverandør havde brændt dem godt og grundigt af. De havde ikke fået den hjemmeside de ønskede og søgte og følte sig lidt tabt på hjemmeside fronten.

Virksomheden var godt klar over, at få at komme frem i den digitale verden, skal man have en hjemmeside og gerne en hjemmeside der giver en lyst til at være kunde. En hjemmeside er trods alt det digitale showroom for en virksomhed som denne.

Vi fik derfor opgaven at lave deres nye hjemmeside, som senere ledte op til at vi også fik ansvaret for deres søgemaskine resultater.

Hjemmeside​

Som med alle andre tøjbutikker online, så kræver det, at man har en stil og et brand - noget der er genkendeligt og noget som kunderne kender og kan huske. Selvom Agerbæk Firmatøj længe ikke havde sat den store fokus ind på det digitale, så er det en butik langt de fleste i Nordjylland kender på den ene eller anden måde.

Med den fysiske genkendelse og det gode navn som Agerbæk Firmatøj er, skabte vi en hjemmeside der gav kunder indenfor forskellige brancher, et nemt og hurtigt overblik over de brands som Agerbæk Firmatøj forhandlede og som gjorde dem til dem som de var.

Det endelige resultat har givet god grobund for deres nuværende digitale succes og det, at kunderne nu faktisk finder dem på nettet.

Søgemaskineoptimering​

Som med enhver af vores andre kunder er første skridt i SEO eventyret at forstå butikken og de udfordringer som de står overfor. Det er her vi bygger vores SEO strategi som passer til netop deres virksomhed og som er med til at skabe fremdrift for netop dem.

Med en forståelse for virksomheden og udfordringerne og en strategi i hånden, kommer eksekveringen og satte vi ind på alle de lavthængende frugter først. Vi sikrede at alle Google services var forbundet korrekt og sat korrekt op, så vi fik korrekt data at kunne fremstøde vores SEO sprint med.

Der blev sat ind på at få skrevet gode og relevante produkt og kategori tekster, få sat en masse god og relevant tekst op på alle de kommicelle sider og sikre, at alt det tekniske spillede.

Sidst men ikke mindst, så handlede det også om at skabe en god back-link struktur for virksomheden, som gjorde at Google godt vidste, at det var en populær virksomhed som hurtigst skulle gå fra bunden til toppen på Google.

Skal du være vores næste case? ​

Uanset hvordan og hvorledes vi kan hjælpe dig, så er vi klar til at tage snakken med dig. Udfyld formularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer eller giv os et direkte kald og snak med os omkring din opgave.

Når du trykker send, acceptere du vores privatlivsvilkår

Lad os tale om dit projekt!

Indtast dine oplysninger og så vender vi tilbage indenfor 24 timer

Når du trykker send, acceptere du vores privatlivsvilkår