Agerbæk Firmatøj

Udfordringen

Agerbæk Firmatøj er en lokal virksomhed placeret i hjertet af Brønderslev. Herfra leverer de firmatøj ikke blot til lokale virksomheder, men også til virksomheder i hele Nordjylland. Agerbæk Firmatøj havde negligeret deres digitale tilstedeværelse, og deres hjemmeside bestod egentlig kun af et online visitkort, der kortfattet fortalte lidt om dem selv.

Løsningen

Derfor gik vi ind og skabte en mere stilren hjemmeside, der i langt højere grad repræsenterer Agerbæk Firmatøjs værdier og produkter, og som dermed nu også bedre kan tiltrække og servicere virksomheder, der måske ellers ikke ville have lært dem at kende.

Grundinformationer

Da vi lavede en ny hjemmeside til Agerbæk Firmatøj, vidste vi, at siden skulle være langt mere stilren og langt mere i tråd med, hvad de faktisk laver og repræsenterer i kontrast til deres gamle hjemmeside.

Vi designede derfor hjemmesiden med en showcase af virksomheden samt de brands og produkter, som de fører, så man nu bedre kan få et indblik i, hvem de er, hvad de står for, og hvad de sælger.

Med tiden er der også gjort klar til at få en webshop, som kan være med til at skalere deres salg yderligere.

Skal du og din virksomhed
vores næste succes case?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst

For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at opbevare dine data. Du accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, når du trykker på Bliv kontaktet-knappen nedenfor. Du kan altid få indsigt i dataet eller bede os om at slette det ved at kontakte os. Læs mere i vores brugerbetingelser.