Eventnu. Case

Textera. Case

DiTra. Case

Eventnu. Case

KiroVejle. Case

NursByNature. Case

Agerbæk Firmatøj. Case

Rengoering A/S. Case

Eventnu

Over de seneste år har vi arbejdet tæt sammen med Eventnu, og vi har lavet Eventnu's hjemmeside, backend, dashboard og logo.

Agerbæk Firmatøj

Agerbæk Firmatøj havde, som så mange andre, fået skabt en hjemmeside hos et billigt bureau, og de var derfor langt fra tilfredse med resultatet. Derfor skabte vi dem en ny, lækker og optimeret hjemmeside.

Textera

Alle har en historie at fortælle, og det er præcist det, som vi hjalp Textera med at kommunikere. Textera er Nordjyllands stærkeste inden for content marketing, og det var præcis det, som deres hjemmeside skulle fortælle.

Rengoering.com

Rengoering.com er et af Danmarks største rengøringsvirksomheder, og da de havde brug for en ny online profil, skabte vi dem en hjemmeside, der nu matcher deres behov og krav - samtidig med, at vi skabte et backend-system og intranet til dem.

Vagtservice.com

Vagtservice.com er et søsterselskab til Rengoering.com, og derfor fik vi også opgaven at skabe en hjemmeside, der gik godt i tråd med rengoering.com - hvilket vi gjorde og med et godt og tilfredsstillende resultat.

Magiicclean

Magiicclean er en nystartet virksomhed i Midtjylland, som havde brug for et online visitkort, men også gerne noget, der gjorde, at de blev differentieret fra de andre virksomheder i lokalområdet. Derfor skabte vi dem en hjemmeside, der gør dette.

DiTra

DiTra havde fået skabt en hjemmeside i Divi, og da den langtfra imødekom de krav, som Google stiller for at kunne blive placeret i toppen af deres søgefelt, fik vi opgaven at sørge for, at dette kunne ske - hvilket vi gjorde.

Kiropraktoren Vejle

Kiropraktoren Vejle er en lokal kiropraktor i Vejle, og da vi fik opgaven at placere dem i toppen af Googles søgefelt på udvalgte keywords, løste vi opgaven og skabte derefter en ny og lækker hjemmeside til dem.

HollySocks

HollySocks er en eCommerce-virksomhed, som sælger print-on-demand sokker. Da der efterhånden findes mange lignende services, var det vigtigt at gøre webshoppen lækker, tilgængelig og anderledes. Det var præcist det, som vi gjorde.