Rengøringsfirma styrker deres online identitet

Rengoering.com A/S

Projektoversigt

Rengoering.com A/S er et Brøndby baseret rengøringsfirma, der hjælper virksomheder og institutter med rengøring. På trods af virksomheden er Brøndby baseret, har de flere kontorer fordelt omkring i landet og dækker derfor også hele landet med deres service. 

Se casen

Hvad vi gjorde

  1. Design Strategi
  2. Digital Strategi
  3. UX/UI Design
  4. Visual Design
  5. Udvikling

"

Createrz kreative team tog opgaven op med at give vores gamle side en helt ny identitet. Vi havde længe haft den samme hjemmeside, selvom vores firma voksede og udviklede sig. Derfor var vi fast besluttet på, at få en hjemmeside der både imødekom vores krav til fulde, men samtidig også var flot, virkede brugervenlig og som bare var noget andet end alle vores konkurrenter, som stort set har samme layout.

Intergreret login side

Rengoering.com A/S er en stor virksomhed, som tit f.eks. skal håndtere nye ansatte, interne dokumenter og meget mere.

I den forbindelse designede og oprettede vi en interaktiv login side, som kunne benyttes til internt brug og dermed være med til at samle det hele ét sted.

Grundinformationer

Da vi skulle designe Rengoering.com A/S nye hjemmeside, var det vigtigt for os, at deres nye identitet blev en forbedret og opgraderet version af deres eksisterende. Rengoering.com A/S er nemlig et veletableret firma, med en lang og progressiv historie og derfor var det også vigtigt ikke, at ændre for meget i udtrykket, men blot styrke det og gøre det bedre end det var før.

Ud over at tilføje deres online profil et stærkere udtryk, skabte vi også en masse service sider, om os sider, CSG sider, tidslinjer og meget mere, der både skal være med til at styrke udtrykket og være med til at styrke deres online position via SEO.

WordPress Services

Design

Lad os kontakte dig!

Hjemmeside
Læs mere

Webshop

Læs mere

SEO

Læs mere

Animationer

Læs mere

Logo

Læs mere
Hjemmeside
Læs mere

Webshop

Læs mere

SEO

Læs mere

Animationer

Læs mere

Logo

Læs mere