Digital Transformation taget til et nyt niveau

DiTra

Projektoversigt

DiTra er en konsulentvirksomhed som i over 20 år har arbejdet med Digital Transformation, innovation & forretningsudvikling, i et væld af forskellige industrier. DiTra ejes og drives af Bjarne Schøn, som er en af få personer der har arbejdet tæt sammen med blandt andet Bill Gates og mange andre indflydelsesrigepersoner. Derfor har det været en stor ære, at arbejde tæt sammen med DiTra og dermed også Bjarne. 

Hvad vi gjorde

  1. Overflytning fra Divi til Elementor
  2. SEO
  3. Hastighedsoptimering
  4. UX/UI Design

"

Min hjemmeside (www.ditra.dk) var lavet i WordPress Divi og performede ikke ordentligt. Jeg blev anbefalet at kontakte Stefan fra Createrz og på no-time flyttede han hjemmesiden over til Elementor og fik optimeret siden helt ekstremt meget!
Nu er siden lynhurtig og scorer højt på Google Page Speed.
Stefan er super passioneret og dygtig til det han laver og forstår at kommunikere på et sprog, som ”almindeligt dødelige” forstår 😊
Jeg er super glad for det optimeringsarbejde Stefan har lavet og kan kun give ham mine bedste anbefalinger.”

Før hastighedsoptimeringen
& flytningen til Elementor

På mobil:
På PC:

Efter hastighedsoptimeringen
& flytningen til Elementor

På mobil:
På PC:

Grundinformationer

I over 20 år har Bjarne fra DiTra arbejdet for- og i virksomheder som f.eks. Microsoft, IBM, Novo Nordisk, Tesco og Maersk, hvor han har hjulpet dem med deres udfordringer indenfor digital transformation, innovation, strategi og/eller forretningsudvikling. Som serie-iværksætter har han stiftet og opbygget fire start-ups – alle med digitalt fokus: 2 i globale virksomheder og 2 som “traditionelle” start-ups, hvoraf den ene blev global markedsleder på bare 4½ år.

WordPress Services

Design

Lad os kontakte dig!

Hjemmeside
Læs mere

Webshop

Læs mere

SEO

Læs mere

Animationer

Læs mere

Logo

Læs mere
Hjemmeside
Læs mere

Webshop

Læs mere

SEO

Læs mere

Animationer

Læs mere

Logo

Læs mere