Find inspiration til markedsføring og design​

På vores blogside finder du en masse inspiration omkring online markedsføring. Fokus på konkrete emner, som du kan implementere i din markedsføring. ​

Guide til Schema Markup

Når du gerne vil ranke godt på Google, kan du kaste dig over mindre kompliceret ting – og så kan du kaste dig over ting som f.eks. Schema Markups. Her får du en step-by-step guide i, hvordan du nemt selv kan lave gode, gyldige schema markups, der kan give dig gode placeringer

Teknisk SEO: Hvad er det?

Teknisk SEO referere til de ting som ligger bag din hjemmeside og som er med til at definerer hvor godt din hjemmeside klare sig på Google søgeresultater (SERP). Sammen med On-Page SEO er der en lang række ting, som er med til at definere din hjemmesides ranking.

Google PageSpeed Insight: 100/100 score

Du skal have en hurtig hjemmeside for at ranke godt på Google, men er en hurtig hjemmeside lige med en 100/100 score på Google PageSpeed Insight? Få svaret her:

10 gode og korte råd til SEO

Der findes rigtig mange forskellige SEO-ting du kan kaste dig over, men det handler i bund og grund om, at gå efter de lavt hængene frugter først. Her får du en liste over 10 nemme ting du alene kan gøre for at forbedre din SEO-indsats og dine rankings på Google

Sådan fixer du nemt dine døde links

Du har en hjemmeside og dit største ønske (måske da) er at blive fundet på side 1, med den søgefrase du virkelig ønsker dig.

360° SEO Gennemgang

SEO er en af de absolut vigtigste discipliner, hvis man gerne vil sikre sin virksomhed på langsigt og dermed anskaffe sig en masse besøgende og forhåbentlig også leads. Vi giver dig her en komplet 360° for hvordan du skal kaste dig ud i det og hvordan din virksomhed dermed opnår succes!

Komplet SEO guide i 2020

Med denne komplette SEO to-do-liste kommer du rigtig godt fra start, hvis du sigter mod at ende på forsiden af Google. Her gennemgår vi alle de essentielle steps, du bør tage for at komme frem på Googles side 1 og som du relativt nemt kan udføre selv, uden de helt store problemer.

Er du klar til at skabe noget godt?​

Uanset hvordan og hvorledes vi kan hjælpe dig, så er vi klar til at tage snakken med dig. Udfyld formularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer eller giv os et direkte kald og snak med os omkring din opgave.

Når du trykker send, acceptere du vores privatlivsvilkår

Lad os tale om dit projekt!

Indtast dine oplysninger og så vender vi tilbage indenfor 24 timer

Når du trykker send, acceptere du vores privatlivsvilkår