Tanker om design,
SEO og marketing.

Her finder du vores seneste indlæg om blandt andet SEO, design, fede ting vi har gjort og nye ting i virksomheden. Du kan holde dig opdateret her og tilmelde dig vores nyhedsbrev, når vi deler spændende nyheder.
Teknisk SEO: Hvad er det?
"Teknisk SEO er den betegnelse der bruges til at omtale og definere, hvordan en hjemmeside eller webshop, klare sig teknisk. Hvis dine brugere har nemt ved at bruge og navigerer på din hjemmeside, så har søgemaskinerne det helt sikkert også. Har dine bruger derimod svært ved det, så betyder det også, at søgemaskinerne har problemer med det og i den forbindelse snakker man om teknisk SEO, da det er måden hvorpå din hjemmeside fungerer og dermed kan bruges på. "
Google PageSpeed Insight: Myten om at Score 100/100 punkteret
"Du skal have en hurtig hjemmeside for at ranke godt på Google, men er en hurtig hjemmeside lige med en 100/100 score på Google PageSpeed Insight? Få svaret her: "
Schema Markup – Den eneste SEO guide du bør at læse i 2021
"Når du gerne vil ranke godt på Google, kan du kaste dig over mindre kompliceret ting – og så kan du kaste dig over ting som f.eks. Schema Markups. Her får du en step-by-step guide i, hvordan du nemt selv kan lave gode, gyldige schema markups, der kan give dig gode placeringer"
10 gode (og korte) råd til at optimerer din SEO
"Der findes rigtig mange forskellige SEO-ting du kan kaste dig over, men det handler i bund og grund om, at gå efter de lavt hængene frugter først. Her får du en liste over 10 nemme ting du alene kan gøre for at forbedre din SEO-indsats og dine rankings på Google"
Sådan fixer du nemt dine døde links
"Du har en hjemmeside og dit største ønske (måske da) er at blive fundet på side 1, med den søgefrase du virkelig ønsker dig. "
360 Graders SEO Gennemgang | SEO Guide 2021
"SEO er en af de absolut vigtigste discipliner, hvis man gerne vil sikre sin virksomhed på langsigt og dermed anskaffe sig en masse besøgende og forhåbentlig også leads. Vi giver dig her en komplet 360° for hvordan du skal kaste dig ud i det og hvordan din virksomhed dermed opnår succes!"

Createrz nyhedsbrev!

Tips & Tricks til bedre placeringer på Google