Nordjyllands lokale firmatøjs leverandør

Agerbæk Firmatøj

Projektoversigt

Agerbæk Firmatøj er en lokal virksomhed placeret i hjertet af Brønderslev. Her levere de firmatøj til ikke kun lokale virksomheder, men nærmest det meste af Nordjylland. Agerbæk Firmatøj havde negligeret på deres online front og havde egentlig kun et online visitkort, der kort fortalte lidt om dem selv.

Derfor gik vi ind og skabte en mere stilren hjemmeside, der bedre repræsenterede det de lavede og dermed også bedre kunne servicere virksomheder, der endnu ikke kendte dem.

Se casen

Hvad vi stod for

  • Desing
  • UX/UI
  • Udvikling
  • Optimering

"

Createrz kreative team tog opgaven op med at give vores gamle side en helt ny identitet. Vi havde længe haft den samme hjemmeside, selvom vores firma voksede og udviklede sig. Derfor var vi fast besluttet på, at få en hjemmeside der både imødekom vores krav til fulde, men samtidig også var flot, virkede brugervenlig og som bare var noget andet end alle vores konkurrenter, som stort set har samme layout.

Grundinformationer

Da vi lavede en ny hjemmeside til Agerbæk Firmatøj, vidste vi at siden skulle være langt mere stilren og langt mere i tråd med hvad de faktisk lavede i forhold til deres gamle hjemmeside.

Vi designede derfor hjemmesiden med en showcase af både brands og produkter, samt virksomheden, så man bedre kunne få et indblik i hvem de er, hvad de lavede og hvad de solgte.

Med tiden er der også gjort klar til at få en webshop, som kan være med til at skalere deres salg yderligere.

WordPress Services

Design

Lad os kontakte dig!

Hjemmeside
Læs mere

Webshop

Læs mere

SEO

Læs mere

Animationer

Læs mere

Logo

Læs mere
Hjemmeside
Læs mere

Webshop

Læs mere

SEO

Læs mere

Animationer

Læs mere

Logo

Læs mere